aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Lux in brad

Iarna 2009-2010 aduce noutati surprinzatoare in materie de decorare a bradului de Craciun. Aceste sarbatori, culmea intrun an al crizei, sunt caracterizate de opulenta, lux, rasfat. Materiale precum matasea, penele, sticla, cristalul, perlele si portelanul sunt combinate intro maniera inedita sub cele mai diferite forme: fluturi, libelule, flori, stelute, reliefuri de gheata. Totul pentru o imagine de vis, a unei lumi de fantezie, un spectacol de lumini, romantism translucid, modernism si fluiditate de cristal.

decoratiuni interioare brad alb

Decoratiunile mari, preferabil alese din cristal sau cu cristale, atrag foarte usor ochiul, iar daca sunt plasate in apropierea unei surse de lumina creeaza un efect ametitor de scena. Merita sa ne rasfatam la noi acasa cu o astfel de atmosfera pentru ca vedetele suntem noi iar Mosului ii place spectacolul si poate mai si uita din micile nazbatii facute peste an.

decoratiuni interioare decorare brad

Culorile predominate sunt cele care de asemenea caracterizeaza luxul cum ar fi auriul sau tot ce e stralucitor. Specialistii ne avertizeaza insa sa nu folosim mai mult de 2 culori in decorarea bradului si acelea sa fie foarte apropiate ca nuante, de exemplu: albul si cremul, auriul si cremul.

Craciunul in familie aminteste anul acesta mai mult decat oricand de o lume de basm, feerica si luxoasa.

decoratiuni interioare ghirlanda alba