aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Foto tapetul te scoate in natura!

Satuli de multe ori de agitatia orasului sau de framantarile zilnice de la serviciu, putem alege sa facem pasul spre natura decorandu-ne peretii casei cu foto tapet.

Peisaj de la tara

Vizita imaginara o putem realiza la tara daca suntem amantori de pelegrinari in spatii mioritice,  sau pe cel mai inalt colt de munte, respirand padurea bunicii, frunzele de castan, dud sau infigandu-ne picioarele adanc in covoare de muschi, ace brad si conuri. Marea poate sa ne mangaie privirea de pe peretele livingului sau putem retrai la nesfarsit un mirific apus sau rasarit de soare.

Peisaj de la taraFluture

Pentru acei dintre noi atrasi de arhitectura urbana a oraselor lumii invitatia e la fel de simpla.

Peisaj CambridgePeisaj Cambridge

Natura redusa la cele mai simple forme de viata, un buchet proaspat de lalele sau chiar culorile maronii rosietice ale toamnei, albul infinit al iernii redat de pe inzapezitii Alpi sunt alte mii de motive pentru care merita sa alegi un foto tapet.

LaleleFrunze uscate

Foto tapetul imbina tehnologia cu arta iar rezultatul vine direct in intampinarea dorintei noastre de frumos, ingenios sau relaxare. Calitatea printului, impermeabilitatea si rezistenta precum si intretinerea usoara, imbinate toate cu maestria artistului in surprinderea si imortalizarea coltului de natura preferat, fac din foto tapet o alegere perfecta pentru decorarea peretilor casei si patrunderii astfel pe taramul relaxarii.

Fototapet peisaj Alpi

Poti alege in continuare din galeria de imagini Bigmarry imaginea potrivita livingului, dormitorului, sufrageriei, bucatariei tale sau poti apela cu incredere la experienta fotografului pentru o sedinta foto.

Fototapet melc