aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Un colt de Rai la tine acasa

          Timpul este pretios. O sedinta la un salon prefesional de relaxare iti poate lua cateva ore. Dar cum ar fi daca tu ai beneficia de ceea ce iti poate oferi un centru spa, chiar la tine acasa?
          Astazi, sistemele balneo sunt atat de bine dotate si echipate incat iti pot asigura relaxarea pe care o cauti, fara a fi nevoit sa iesi din casa.
          Adio stres, adio oboseala si adio tensiune care te urmareste toata ziua. Gratie celor mai evoluate sisteme de balneoterapie sau hidroterapie, baia ta se transforma in cea mai cautata incapere din locuinta.
Ea devine un loc intim, o sursa de binefacere pentru corpul tau.
          Stralucitoare, impresionante sau elegante, cazile de baie se prezinta sub toate formele, dimensiunile si dotarile, creand astfel un spatiu destinat exclusiv confortului si placerii personale.
          Creatorii acestor produse se intrec in a le realiza cat mai ergonomice posibil, ovale, hexagonale, patrate sau dreptunghiulare, din materiale care incalzesc corpul si in culori care se asorteaza cu restul accesoriilor.
          Mai mult, unele modele de dimensiuni generoase si forme mai putin obisnuite, care pot fi incastrate in podea sau amplasate in aer liber, isi gasesc locul nu in baie ci chiar intr-o camera sau in gradina din fata casei, oferind o noua definitie a confortului.
          Noile sisteme balneoterapeutice iti permit acum sa beneficiezi de o relaxare totala chiar in locuinta ta. Ele ofera functii si programe de hidromasaj, tonifiere, aromaterapie sau reflexologie, constituindu-se intr-o adevarata solutie antistres.
          Asocierea dintre jeturile de apa amplasate strategic, aromele care trezesc simturile, algele, uleiurile esentiale si scaunele construite ergonomic creeaza un cadru perfect pentru relaxarea corpului, a mintii si a simturilor.
          Efectele tamaduitoare ale apei asupra organismului se cunosc din cele mai vechi timpuri.
Insa combinate cu aerul, trimise sub forma unor jeturi orientate asupra corpului se transforma in terapii pentru numeroasele boli cauzate de circulatia deficitara a sangelui, somnul agitat, stres, dureri de cap sau de spate.
          Este destul de dificil sa te hotarasti asupra cazii de baie perfecte, cand fiecare model este creat cu caracteristici de calitate: jeturi puternice, panou de comanda, sezuturi ergonomice, sistem stereo incorporat si chiar telefon.
          Noile “centre spa” devin stapanele unei amenajari rafinate, imprimand nota ta personala interiorului baii.