aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Tendinte 2008

          Simplu. Galben, albastru si ciclamen. Alb pentru bai. Lux si tehnologie. Relaxare, echilibru si functionalitate. Cam la asta te poti astepta in anul 2008, in privinta culorilor, materialelor, mobilierului.
          Tendinta pentru anul 2008 in privinta obiectelor, fie de mobilier fie accesorii, este ca acestea sa satisfaca mai multe functii simultan. Am intrat intr-o era tehnologica tot mai pronuntata si suntem obligati sa mentinem directia.
          Sfera unde simtim tot mai pronuntat aceste evolutii o reprezinta baia. Spre ex, obiectele sanitare de aici, pe langa faptul ca iau forme neobisnuite, se inchid automat, sunt realizate din materiale care incalzesc pielea, au caracteristici tehnice superioare si chiar se trateaza singure impotriva bacteriilor.
Scopul lor principal este acela de a oferi relaxare, nelasand la o parte adaptabilitatea pentru confort.
          Din punct de vedere cromatic, culoarea in trend este galbenul. Este momentul sa folosesti accente solare pentru a da stralucire casei tale.
O alta nuanta plina de personalitate este ciclamenul, oferind spatiului individualitate si reflexe neobisnuite.
Pentru mobilier ramane foarte cautat maroul inchis.
          In interioarele moderne isi fac loc materialele fine, delicate, relaxante, placute atingerii. Lemnul ramane in topul preferintelor iar combinatia dintre metal si material va fi una remarcabila.
          Revenim la baie si iti spunem ca in acest domeniu producatorii de sisteme sanitare se confrunta cu tot mai multe pretentii din partea clientilor. Cand individul paseste intr-o baie se asteapta ca acel spatiu sa-i transmita si sa-i ofere confort, functionalitate, utilitate si recreere. Functia terapeutica este la mare cautare, de aceea sistemele de hidromasaj, aromaterapie, cromoterapie, hammam si chiar sauna sunt integrate in acest mediu.
          Moda se schimba, acest lucru este evident. In fiecare an ne confruntam cu alte preferinte, orientari sau tendinte intr-ale amenajarilor. Dar sfatul nostru este sa nu urmezi aceste schimbari decat daca intr-adevar le imbratisezi.
Este esential sa te simti acasa in propria casa.