aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Acoperisuri durabile

          Sistemele de acoperis terasa promovate de Bauder reusesc sa satisfaca cerinte superioare legate de calitate, siguranta, proiectare si executie.
Gama variata de produse oferite de companie, fie ca e vorba de sisteme pentru sectorul industrial sau privat, este ceea ce niciun alt producator nu ofera.
Acesta este si motivul pentru care tot mai multi constructori apeleaza la serviciile si produsele oferite de Bauder.
          Insa oricare ar fi producatorul, orice sistem de acoperis terasa necesita sisteme de termo si hidroizolatie la un inalt nivel de calitate.
          In ceea ce priveste acoperisurile terasa, Bauder a impulsionat in permanenta piata, numarandu-se printre primii producatori care au realizat membrane cu lipire la cald si membrane bituminoase elastomerice cu lipire la cald, dar si materiale termoizolante PUR rezistente la caldura.
          Bauder TEC este un sistem hidroizolator destinat etansarii acoperisurilor terasa a constructiilor, in special a celor a caror destinatie/locatie nu permite utilizarea flacarii deschise (ex. benzinariile). Cu ajutorul acestui sistem hidroizolarea acoperisului se face fara foc si flacara, membranele se aplica rapid si curat, iar necesarul de aparatura este redus.
          Un alt avantaj il constituie posibilitatea aplicarii si pe acoperisurile cu forme complicate, atat la constructiile noi cat si la renovari.
          Hidroizolatiile Bauder TEC sunt membrane bituminoase aditivate cu elastomeri din clasa superioara, care ofera o plansa larga de rezistenta la temperaturi extreme, intre   -30oC si 100oC.
In plus, radiatia solara are un efect ulterior de crestere a rezistentei lipirii.
          La renovarea unui acoperis terasa trebuie efectuata mai intai o analiza detaliata a starii acoperisului. Consultantii si tehnicienii Bauder sunt specialisti in domeniu. Ei va ofera sfaturi competente privind alegerea si prelucrarea produselor. Acest lucru va garanteaza siguranta in orice situatie.
          Pentru mai multe informatii contactati specialistii Bauder la urmatoarele date de contact: 
BAUDER S.R.L.
Cluj-Napoca, Piata 1 Mai, nr.4-5
Tel/Fax: 0264/206638, 0264/206639
E-mail: info@bauder.ro
Web: www.bauder.ro