aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Acoperisul care produce energie

Suntem obisnuiti cu ideea ca locuintele, casele noastre sunt mari consumatoare de energie, fie vorba de cea termica sau electrica. Acest lucru este adevarat, mai ales daca este vorba de o casa veche cu pierderi mari de energie, cu izolatie necorespunzatoare, cu orientare spre nord si geamuri de calitate inferioara. Dar chiar daca avem o casa moderna, cu pierderi minime de energie, totusi sunt inevitabile doua lucruri:

Lux in brad

Iarna 2009-2010 aduce noutati surprinzatoare in materie de decorare a bradului de Craciun. Aceste sarbatori, culmea intrun an al crizei, sunt caracterizate de opulenta, lux, rasfat.

Foto tapetul te scoate in natura!

Satuli de multe ori de agitatia orasului sau de framantarile zilnice de la serviciu, putem alege sa facem pasul spre natura decorandu-ne peretii casei cu foto tapet.

Tendinte in amenajari pentru 2009

Singura regula pentru 2009 este: Lasa-ti imaginatia sa lucreze si Indrazneste!

Viata in Alb si Negru

Intotdeauna o locuinta imbracata in alb si negru a radiat eleganta si stil. Contrastul acestor doua nonculori constituie o sursa inepuizabila de combinatii inedite. Albul si negrul au fost si raman doi titani, nu doar in stilul vestimentar ci si in stilul de decorare a locuintelor.

In comuniune cu natura

Ingrijirea mediului inconjurator ar trebui sa devina o prioritate pentru noi toti, sa le acordam copiilor nostri sansa la un trai mai sanatos si mai curat. Atentia fata de constructiile ecologice a crescut in ultimul timp, dar speram sa nu ne apucam de ridicarea acestor tipuri de case cand va fi prea tarziu.

Un colt de Rai la tine acasa

Timpul este pretios. O sedinta la un salon prefesional de relaxare iti poate lua cateva ore. Dar cum ar fi daca tu ai beneficia de ceea ce iti poate oferi un centru spa, chiar la tine acasa? Astazi, sistemele balneo sunt atat de bine dotate si echipate incat iti pot asigura relaxarea pe care o cauti, fara a fi nevoit sa iesi din casa.

Acoperisuri durabile

Sistemele de acoperis terasa promovate de Bauder reusesc sa satisfaca cerinte superioare legate de calitate, siguranta, proiectare si executie. Gama variata de produse oferite de companie, fie ca e vorba de sisteme pentru sectorul industrial sau privat, este ceea ce niciun alt producator nu ofera.

Tendinte 2008

Simplu. Galben, albastru si ciclamen. Alb pentru bai. Lux si tehnologie. Relaxare, echilibru si functionalitate. Cam la asta te poti astepta in anul 2008, in privinta culorilor, materialelor, mobilierului.

O alta sursa de energie

Pentru viitor, atat materialele de constructii cat si stilurile de amenajare interioara ne vor oferi mari surprize. Panourile solare fac parte din categoria acestor elemente revolutionare.

<< [1] [2] [3] [4] ... [7] >>