aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Pofteste in lumea hainelor

De ceva vreme, batranul dulap a incetat sa mai fie functional si practic. Locul lui a fost luat de DRESSING. Un nou concept care a revolutionat compartimentarea spatiului si ideea de confort pentru haine.

Un dans de culori

In designul interior culorile ajung sa aiba o importanta deosebita. In functie de starea ta sufleteasca, de tendintele aflate intr-o continua evoluie, de forma casei si, de ce nu, de orientarea acesteia fata de punctele cardinale, culorile iti pot face viata mai frumoasa, te pot duce intr-un decor mirific. Mai mult, culoarea sau lipsa ei are un efect atat de puternic asupra oamenilor, incat poate fi folosita in scop terapeutic.

O noua provocare pentru decor

Desi nu s-ar spune, covorul poate reprezenta un element de decor prin simpla lui prezenta. O culoare bine aleasa, un material revolutionar sau o forma potrivita pot insufleti o locuinta si ii pot oferi caldura de care are nevoie. Avand un potential decorativ crescut, covorul poate deveni punctul central al incaperii, o pata de culoare, o garantie pentru obtinerea confortului dorit.

Viitorul suna...Flat. Atingerea perfectiunii

Tehnologia evolueaza cu o rapiditate care ne uimeste. Pe zi ce trece se doboara noi bariere in domeniul IT iar noile produse ultramoderne ne transforma in prizonieri ai evolutiei. Se pare ca nu putem supravietui fara plasma, LCD, ecran plat, internet, telefon, etc. O fi bine? O fi mai putin bine? … Cert este ca nu ne putem impotrivi curentului, dar mai avem ceva de asteptat pana cand ne ia si pe noi valul!

Viata in stil Feng Shui

Feng Shui! Iata un termen foarte des utilizat in ultimul timp, atat de specialisti cat si de catre necunoscatori. Dar se cunoaste cu adevarat semnificatia acestui termen, sau, chiar mai mult, acestui stil de viata? Iti prezentam noi secretele unei lumi deosebite, care odata descoperita iti va schimba viata!

Relaxare in decor exotic

Cand admiri sau, intr-un caz mai fericit, cand te poti bucura de mobilierul de ratan din casa ta, te cuprinde un sentiment de liniste si relaxare totala. Probabil datorita atmosferei pe care o creeaza acest material natural si viu.

Tango in dungi

Mai impresioneaza dungile? Mai folosim accesorii colorate in dungi, tapet in dungi sau draperii in dungi? Evident!!! Fie ele verticale sau orizontale, in doua culori sau intr-un curcubeu de nuante, dungile sunt la mare cautare pentru ca transforma incaperea, ii dau o personalitate aparte, o fac mai vesela si…eleganta.

Dormitorul viselor tale

Dormitorul reprezinta zona intima a locuintei tale, un colt de relaxare unde este indicat sa creezi o ambianta deconectanta, odihnitoare si, de ce nu, romantica. Lumina, culoarea, accesoriile, textura materialelor si pozitionarea mobilierului vor contribui la realizarea atmosferei dorite!

Tendinte 2007

Design-ul de interior, arta decorarii, amenajarile interioare si exterioare, constructiile - iata cateva domenii care au venit cu modificari, daca nu semnificative, cel putin foarte interesante pentru acest an.

Delicii pentru bucataria ta

Tocmai te-ai mutat in casa noua sau vrei sa dai o nota de originalitate bucatariei tale? De ce nu alegi niste obiecte mici si cochete care sa o utileze si sa o transforme intr-un loc in care sa iti faca placere sa iti petreci timpul ! Cauta prin magazine ustensile folositoare bucatariei tale : roboti de bucatarie, farfurii in forme si culori interesante, boluri si suporti pentru ustensile.