aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Revenire in forta

Se pare ca toate lucrurile cochete si deosebite revin in tendinte. Dupa ce tapetul a facut ravagii, a venit randul mobilierului pictat. Daca pe vremea bunicilor aceste piese erau obisnuite si des intalnite, in prezent pictura pe mobilier este ridicata la rang de arta, in mare parte datorita finetei liniilor si diversitatii motivelor.

Somn usor!

Pernite decorative! Pernite multicolore sau intr-o singura culoare! Pernite mici sau mari, patrate sau rotunde, cu modele aplicate sau cu ciucuri! Iata cat de usor poti accesoriza interiorul casei tale cu ajutorul acestor mici obiecte pufoase.

Un look de exceptie

In sfarsit! Exteriorul casei tale este gata. Ai terminat constructia, ai izolat peretii, ai finisat interiorul. Nu-ti mai ramane decat sa te bucuri de alegerea accesoriilor, culorilor si materialelor pentru a realiza un decor in care sa te simti bine alaturi de cei dragi.

Adio Sufragerie, Bun venit Living

Anii 80 au trecut. La fel si secolul XX. Am scapat de sufragerie, de masa exagerat de mare din mijlocul camerei, de biblioteca voluminoasa, de canapeaua care aducea a vechi, de bibelourile bunicii, de multe lucruri inutile si apasatoare. Suntem in anul 2007, cand tendintele sunt minimaliste, cand se tinde catre relaxarea si aerisirea spatiului, catre crearea unei atmosfere care sa degaje echilibru. Catre LIVING - un spatiu luminos, deschis, primitor, cald.

Maximizarea ideii de confort

Pentru apartamentele de bloc, optimizarea spatiului se constituie intr-o tendinta. Astfel, fiecare coltisor trebuie exploatat la maxim. Pentru aceasta operatie solutiile sunt numeroase, insa calitatea lucrarii primeaza.

Fara fum, fara miros

Murala sau telescopica, din sticla sau metal, silentioasa si estetica, foarte performanta si mai ales utila, hota de bucatarie se inscrie in categoria produselor care nu trebuie sa lipseasca dintr-o bucatarie.

Vacanta in curtea ta

Vara in curtea ta poate fi o splendoare. Verdeata din abundenta, flori viu colorate, arbori care sa impodobeasca peisajul, o oaza de liniste. Mai lipseste un decor amenajat pentru petrecerile din serile de vara. Adica foisorul de curte!

Motivele vegetale revin in tendinte

In acest an vor reveni in prim plan motivele vegetale. Fie ca este vorba despre covoare, tapete, placi ceramice, corpuri de iluminat, perne sau diferite accesorii, intoarcerea la natura se simte tot mai puternic. Omul modern simte nevoia sa evadeze din aglomeratia zilnica si sa-si creeze un refugiu care sa-i ofere liniste si prospetime. Ce motive ar fi mai potrivite pentru aceasta atmosfera/stare decat florile, fluturii, copacii, verdeata, natura in general?

Avantaje nelimitate

Un nou concept revolutionar face diferenta pe piata produselor termoizolante - SPUMA POLIURETANICA RIGIDA. Acest material de ultima generatie cunoaste numeroase aplicatii si are posibilitati nelimitate de utilizare.

Evident...lemn

Lemnul, prin definitie, simbolizeaza confortul. In arhitectura moderna lemnul ocupa un rol deosebit de important, iar valoarea si importanta acestui material pretios folosit atat in designul interior cat si in constructii, continua sa creasca.