aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Provocarea simplitatii

Te-ai intrebat vreodata de ce designul japonez are atat de mult succes si este adoptat atat de usor de europeni? Pentru ca transmite simplitate, echilibru, armonie si lumina. Fiecare isi doreste o casa aerisita, curata, spatioasa, in care sa simta influenta naturii.

Materialul creeaza magia

Exista un material care, indiferent de ce se afla in jurul lui, domina, fascineaza si impune respect. Evident, ne referim la pielea naturala! Toate parerile, mai mult sau mai putin avizate, conduc spre aprecierea mobilierului din piele. Fie ca vorbim de simplele scaune de bucatarie, de fotoliile superconfortabile, de covoare sau de canapeaua extrem de eleganta, pielea transmite lux, rafinament, stil, forta.

Arta focului

Cand vine vorba de un semineu, obisnuinta ne duce cu gandul la clasica si impunatoarea constructie, destul de complicat de realizat, care necesita anumite conditii de functionare. Putini dintre noi isi pot imagina ca un semineu se poate transforma cu usurinta intr-o remarcabila piesa de design interior, pastrand totodata scopul pentru care a fost creat – acela de a incalzi.

Natural si plin de calitati

Interesul pentru amenajarea spatiului in care locuim a atins in ultimul timp culmi nebanuite. Se stie ca un mediu relaxant si confortabil ne influenteaza starea de spirit. De aceea incercam sa transformam propria casa intr-o atmosfera unde sa revenim cu placere. Printre materialele utilizate tot mai frecvent in constructiile interioare la amenajarea finala a locuintei se numara si gips-cartonul.

Energia pozitiva din dormitor

Dormitorul este incaperea in care iti reincarci organismul si sufletul cu energie pozitiva. De aceea atmosfera de relaxare este stapâna iar confortul trebuie sa fie exploatat la maxim.

Curbe dulci si indraznete

Pentru interior sau exterior, fierul forjat nu se demodeaza. Asociat cu culorile si materialele potrivite, poate oferi o eleganta unica si un farmec aparte locuintei tale. Desi este folosit de foarte multa vreme in special pentru decorurile exterioare, frumusetea si flexibilitatea fierului forjat ii permite sa ramana in top si sa construiasca un trend. La fel ca si ratanul, acest material transforma interiorul intr-un spatiu aerisit, proaspat, simplu, rafinat.

Straluciri electrizante

Oglinda reprezinta un pretios obiect de decor, folosit de designerii de interior drept unealta pentru crearea unor spatii mai largi. Daca ii alegi rama potrivita si o plasezi in locuri bine gandite, ea va da un nou look casei tale.

Incalzire eleganta

Sistemele clasice de incalzire ofera o alternativa foarte eleganta si, mai mult decat atat, chiar fiabila. Caloriferele clasice, de multe ori incomode pentru atingerea confortului dorit, sunt acum date la o parte. Varianta oferita de incalzirea prin pardoseala costa mai mult dar face toti banii. Dai un ban, dar garantia este pe viata.

Un altfel de hol

Cand pasesti intr-o casa, prima impresie este data de zona de primire. Sau holul, in limbaj comun. De aceea, amenajarea acestui spatiu spune foarte multe despre proprietar si nu trebuie lasata la voia intamplarii. Pentru casele moderne si incapatoare holul de la intrare reprezinta mai mult o emblema, o carte de vizita, o introducere la ceea ce te asteapta in restul locuintei. Chiar si apartamentele de bloc au inceput sa transforme aceasta zona intr-un loc foarte original.

Foarte functional, foarte estetic

Bucataria este incaperea unde toate lucrurile, ustensilele si accesoriile au un loc bine stabilit. Totul este aranjat ca la carte si straluceste de curatenie. Si, spre deosebire de vremurile trecute cand in bucatarie se petrecea foarte mult timp, in prezent mai mult ne mandrim cu aceasta zona. Bucataria este spatiul unde TREBUIE. Trebuie sa ai acel mobilier, paharele trebuie depozitate in acele sertare, trebuie sa cumperi acele aparate electrocasnice, blatul trebuie sa fie din acel material, etc. Mai nou, in bucatarie iti etalezi marimea contului bancar.