aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

De unde ne mai putem informa in Cine? Ce? Unde? Cand? Cum? De unde? Care sunt cele mai fierbinti publicatii in domeniul amenajarilor interioare, exterioare, constructii, instalatii? Care sunt cele mai vizionate emisiuni din domeniu? Cine ce aduce nou? Si mai ales ce merita sa citim sau sa urmarim. Raspunsul la toate aceste intrebari il veti gasi doar aici!

Casa Construct

Cine suntem noi

Revista Casa Construct este un ghid de informatii si publicitate în arhitectură, design, constructii, amenajări, decoratiuni si mobilier cu distribuitie gratuită în judetul Cluj, în special Cluj-Napoca, într-un tiraj de 15.000 de exemplare. Distributia gratuită reprezintă cel mai simplu mod de comunicarea între clienti si ofertanti, iar specializarea pe domeniul imobiliar o face un instrument foarte eficient si util pentru orice firmă sau persoană interesată de acest segment de piată.

Ce vă oferim

Având în spate experienta acumulată în cei 4 ani de editarea a revistei Auto Business (revistă gratuită specializată pe domeniul auto) vă garantăm o revistă bine făcută într-un format de buzunar, cu o conceptie grafică deosebită, cu informatii ce surprind toate laturile acestui segment de piată si de asemenea cu cele mai bune si actuale oferte si promotii din domeniul imobiliar. Publicatia noastră este un suport eficient pentru campaniile publicitare si un partener solid în promovarea evenimentelor desfăsurate pe plan local, si nu numai, pentru clientii si partenerii nostri. Suntem siguri că reprezentăm o alternativă reală foarte bine structurată la oferta publicatiilor de profil existentă pe piată în prezent.

Unde ne găsiti

Revista Casa Construct se distribuie în magazine de mobilier, instalatii sanitare, amenajari interioare, instalatii termice, materiale de constructii, birouri de arhitectura si proiectare, agentii imobiliare ca si locatii specifice acestui segment de piată dar si-n cabinete de avocatură, notariale, medicale, stomatologice, Camera de Comert, Registrul Comertului, bănci, societăti de asigurări, direct mail sau târguri si expozitii de profil. Incepand din luna august revista Casa Construct se distribuie alaturi de revista Auto Business intr-un format de 64 de pagini, locatiile de distributie depasind numarul de 350.

Publicul tintă

Ghidul nostru se adresează în special persoanelor active, de peste 25 de ani, cu venituri medii si peste medii. Dacă doriti să proiectati, să construiti, să achizitionati, să redecorati, să reamenajati, să renovati sau să remobilati revista Casa Construct vă poate ajuta să economisiti timp si bani.

Date tehnice

  • periodicitate: lunară
  • dimensiuni: 14.8 cm x 21 cm - A5
  • tipar: policromie (4 + 4)
  • tiraj: 15.000 exemplare
  • suport: hârtie 70 g
  • finisaj: capsat

Structura revistei

  • 30 % - articole publi-informative
  • 15 % - informatii utile
  • 35 % - marea publicitate
  • 20 % - mică publicitate

Pentru mai multe informatii: Tel./fax: 0264-591.680 E-mail: office@casa-construct.ro Web: www.casa-construct.ro

Coperta Casa Construct - Februarie 2005 Coperta Casa Construct - Martie 2005 Coperta Casa Construct - Aprilie 2005 Coperta Casa Construct - Mai 2005 Coperta Casa Construct - Iunie 2005 Coperta Casa Construct - Iulie 2005 Coperta Casa Construct - August 2005 Coperta Casa Construct - Septembrie 2005 Coperta Casa Construct - Octombrie 2005 Coperta Casa Construct - Noiembrie 2005