aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

De unde ne mai putem informa in Cine? Ce? Unde? Cand? Cum? De unde? Care sunt cele mai fierbinti publicatii in domeniul amenajarilor interioare, exterioare, constructii, instalatii? Care sunt cele mai vizionate emisiuni din domeniu? Cine ce aduce nou? Si mai ales ce merita sa citim sau sa urmarim. Raspunsul la toate aceste intrebari il veti gasi doar aici!

CD Habitat Design


Conceptul HABITAT DESIGN a aparut acum aproape trei ani in contextul unei carente de informatie corelata cu o insuficienta a mijloacelor de informare in domeniul amenajarilor interioare de calitate. De aceea si-a propus inca de la inceput sa umple golul existent pe piata. Si a facut acest lucru prin catalogul HABITAT DESIGN, aparut pe piata in februarie 2004 la Cluj-Napoca.

Anul 2006 a adus o schimbare majora in modul de prezentare a informatiei catre publicul consumator de amenajari: editarea catalogului in format interactiv, pe CD. Acest lucru a permis in primul rand diversificarea extraordinara a informatiilor prezentate, dar, poate ce e cel mai important, modul in care acestea sunt prezentate. Asta deoarece acest CD interactiv ofera posibilitati de prezentari multimedia pe care hartia tiparita nu le poate oferi.

In prezent, piata amenajarilor cunoaste o maturizare accentuata. Daca pana de ceva vreme toata lumea parea ca se pricepe la amenajari, acum Incepe din ce in ce mai mult sa se apeleze la specialistii in domeniu. Deoarece e binecunoscut faptul ca marea majoritate a oamenilor au acel handicap de a nu vedea in spatiu si a combina culori, forme si texturi pentru a-si imagina produsul finit. Totodata se construieste foarte mult si se accentueaza nevoia de comfort, armonie si echilibru, punandu-se accent pe calitatea designului, rafinament si inovatie. De aceea se apeleaza din ce in ce mai des la cei care sunt in masura sa satisfaca aceste nevoi. Pe aceasta piata si in acest context activeaza catalogul HABITAT DESIGN.

Astfel, pentru publicul larg, consumator ocazional de amenajari, catalogul ofera in fiecare numar cateva sute de proiecte ambientale diverse, ale designerilor si arhitectilor din tara si din strainatate. Acestea sunt grupate pe categorii, acoperind o mare parte a spatiilor de amenajat, atat locuinte private cat si spatii comerciale si de tip office.
Pentru specialistii in domeniu, catalogul aduce prezentari de produse si servicii ale firmelor romanesti si straine care activeaza pe acest segment de piata: constructori si antreprenori, producatori si comercianti de materiale de constructie si materiale folosite in amenajari, precum si producatori si distribuitori de mobilier, obiecte de decor, corpuri de iluminat, etc.Toate aceste informatii sunt completate de un capitol special, destinat informatiilor despre targurile si expozitiile de amenajari, firmelor de design si birourilor de arhitectura, sit-urilor web specializate precum si publicatiilor de profil.

Asadar, HABITAT DESIGN se adreseaza unui public din ce in ce mai variat, intre 25-60 de ani, cu posibilitati materiale peste medie, care cauta informatii despre solutii de amenajare de calitate, fie ca sunt beneficiari ai amenajarilor, de la persoane fizice la manageri de hotel sau de restaurant, fie ca sunt ofertanti de servicii (arhitecti, designeri, specialisti in peisagistica).

Catalogul apare odata la 2 luni, intr-un tiraj de 10.000 de exemplare. Pretul de vanzare este 20.00 RON.

Se poate achizitiona in primul rand de la STUDIOUL HABITAT DESIGN, din Cluj-Napoca, Str. David Prodan 9, din lantul de magazine AMBIENT, de la librariile GAUDEAMUS, DIVERTA, HUMANITAS, precum si din cateva locatii de top pe piata amenajarilor clujene: magazinele CASA DUMAS, SAWA si SALICE. Daca nu ajungeti dumneavoastra la HABITAT DESIGN, vine el la dumneavoastra. Il gasiti la standurile HABITAT DESIGN de la expozitiile de amenajari interioare si exterioare de la Cluj-Napoca si din principalele orase din tara. Si, fireste, il puteti avea subscriind la una dintre ofertele de abonament.

Catalogul este structurat pe urmatoarele categorii:
- catalog interactiv cu firme din domeniu.
- 200 de proiecte 3D cu sugestii de amenajare a diferitelor tipuri de habitat.
- HD special, o rubrica dedicata prezentarii unor evenimente speciale din domeniu.
- INFO UTILE, cu informatii despre targuri si expozitii, publicatii de specialitate, web-site-uri din domeniul amenajarilor, irme de arhitectura si design.
- SHOPPING HD, rubrica dedicata produselor si decoratiunilor pe care le gasiti la STUDIOUL HABITAT DESIGN, pe str. David Prodan, nr. 9.

 

 Habitat Design

 

 

Informatii suplimentare puteti obtine la:
HABITAT DESIGN
Str. David Prodan, Nr. 9,
400275 Cluj-Napoca, jud. Cluj,
tel./fax: 0264-403.001,
mobil: 0745-168.816.
e-mail: catalog@habitatdesign.ro
website: http://www.habitatdesign.ro