aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Tehnologii avansate

          Cum ar fi daca un simplu obiect din casa ar avea functii multiple? Spre exemplu, daca o chiuveta ar fi si masina de spalat haine? Interesant! Si mai ales, practic! Cel putin pentru baile unde spatiul este intotdeauna o problema.
          Aceasta inventie este momentan in stadiul de prototip, dar in curand gospodariile se vor putea bucura de prezenta ei. SpaceSaver este o solutie de design care imbina utilul cu placutul.
Partile laterale ale dispozitivului sunt detasabile, astfel incat reparatiile sa poata fi efectuate cu mai mare usurinta.
Asadar, economisesti spatiu si folosesti un aparat de ultima generatie.
 
          Un accesoriu nelipsit din orice locuinta sunt fotografiile inramate. Personale, incantatoare, ele ne aduc aminte de momentele placute din viata noastra.
Noul produs de la Genius ofera o rama foto digitala, dotata cu un slot USB care poate stoca in memoria sa un numar mare de poze si care poate derula mai multe imagini la intervale de timp stabilite de proprietar. In acest fel, in functie de starea ta sufleteasca, vei putea sa privesti printr-o simpla rama foto o multime de poze care iti amintesc de momentele speciale.
 
          Ochelarii cu casti Oakley Split Thump sunt o noutate absoluta.
Pe langa faptul ca sunt deosebit de eleganti si protejeaza impotriva razelor de soare, au incorporat un MP3 player cu 2GB memorie. Asta da oferta 3 in 1: protectie, divertisment si aspect deosebit.
Castile care pot fi demontate au avantajul lipsei cablurilor, transformand astfel ochelarii intr-un accesoriu perfect pentru multi dintre noi.
 
          Philips ne-a obisnuit cu tehnologii din ce in ce mai avansate. De aceasta data ne dezvaluie Dynamic Daylight Window, un sistem care te lasa sa decizi cata lumina vrei in camera sau iti regleaza culoarea cerului in functie de dispozitia in care te afli.
Astfel, daca vrei un apus de soare la ora 11 dimineata, il poti avea. Sau daca simti ca o lumina portocalie in casa te ajuta sa te concentrezi mai bine, poti avea si asta. Sau daca vrei sa ai fereastra plina de ramuri cu frunze, ei bine, chiar si asta se poate rezolva.
Trebuie doar sa-ti imaginezi si Philips pune in practica.   
 
www.plugin.ro