aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Design ambiental

          Casa ta merita ce este mai bun, pentru ca reprezinta eticheta, emblema vietii tale. Este un loc unde te simti acasa iar confortul, eleganta si armonia sunt elementele esentiale.    
          De multe ori insa, in special in cazul unei locuinte cumparate, dispunerile preexistente nu multumesc beneficiarul. Fie nu se incadreaza in stilul lui, fie prezinta vicii reale sub raportul organizarii eficiente si corecte a spatiului.
          Aici intervin specialistii in design ambiental. Ei ofera solutii pentru compartimentarea interiorului, precum si sugestii legate de cromatica, mobilier, materiale, corpuri de iluminat, accesorii, etc. 
          Personalitatea proprietarului trebuie sa-si lase amprenta asupra spatiului amenajat, iar expertii in design ambiental au calitatea de a transforma o locuinta intr-o haina pentru stapanul sau.
Ei evalueaza potentialul spatiului si dau o forma definitiva in functie de dorintele si nevoile beneficiarului.
 
          Black Lemon Design dezvolta un nou concept pe piata de specialitate: transmite un limbaj compus din forme, materiale si lumina.
          Echipa care ofera servicii complete de design ambiental si arhitectura peisagera este formata din tineri dinamici cu un inalt simt artistic si practic. 
          Inca de la prima intalnire cu beneficiarul, designerii vor dezvolta o colaborare inchegata, lucrand la lista cerintelor si a ideilor de concept:
- la ce va fi folosit spatiul respectiv?
- este un spatiu de locuit sau unul public?
- care este stilul dorit?
          In urma acestor discutii se va trece treptat de la faza de concept la fazele de proiectare, vizualizare 3D, desene tehnice si executie (inclusiv procurarea materialelor, a mobilei sau a plantelor).
          Fiecare dintre proiectele firmei Black Lemon Design tinde sa se transforme in realitate, combinand personalitatea si ambitiile clientilor cu ideile proaspete si imaginatia designerilor, in contextul spatiului dat.
         
          Daca vrei un spatiu functional dar si frumos, daca vrei sa simti emotia transmisa de arta sau daca vrei sa aduci o valoare in plus proprietatii tale foloseste urmatoarele date de contact:
Black Lemon  Design
Cluj-Napoca, Calea Manastur 109, apt. 21
Tel: 0724/064.203, 0724/090.808
E-mail: office@blacklemondesign.ro
Web: www.blacklemondesign.ro