aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Cat costa un somn linistit?

          Expozitia de electrocasnice de la Las Vegas din luna ianuarie 2008 ne-a lasat cu gura cascata prin prezentarea unui produs absolut revolutionar: patul Starry Night.
Descris drept „dispozitivul suprem” in materie de tehnologie a confortului, el include elemente la care nu te gandesti in ruptul capului cand vine vorba de un pat:
- computer, conexiune internet, tastatura wireless, iPod
- sistem audio surround
- proiector video
- dispozitiv care incalzeste sau raceste salteaua
- sistem de detectare a sforaitului.
          Inca nu am vazut in magazine acest produs, dar suntem convinsi ca merita toti banii (by the way, pretul variaza intre 30.000-50.000 euro, in functie de dotari). Este clar, targetul este format din persoane cu o stare materiala foarte buna.
          Si totusi, ce face patul-minune? Te scapa de problema sforaitului cu ajutorul unui motor care ridica jumatatea superioara a saltelei la un unghi de 70. Cand sforaitul inceteaza, patul revine la pozitia initiala. 
          Plusurile continua. Pe langa odihna, patul mai ofera si spatiu pentru munca, precum un birou, deoarece beneficiaza de computer, tastatura si conexiune la internet. Dar acest birou este unul relaxant, deloc stresant!
          Proiectorul video are rolul de a transforma dormitorul intr-un adevarat cinematograf, cu conditia sa plasezi patul in fata unui perete generos. Difuzoarele asezate chiar sub saltea si sistemul surround vor amplifica senzatia de grandios.
Functia de relaxare este indeplinita si de iPod, capabil sa inregistreze prea multe melodii sau ore video.
          In functie de anotimp sau de cerintele folositorului, salteaua se incalzeste sau se raceste. Un computer monitorizeaza calitatea somnului, numarand printre altele de cate ori acesta se intoarce sau coboara din pat.
          Este adevarat, partea estetica a patului lasa putin de dorit, in sensul ca nu avem de-a face cu un model minimalist sau in tendinte. Dar acesta este ultimul lucru care ne-ar deranja.
          Este clar, lumea ta se poate rezuma la patul Starry Night. Vizionezi filme, asculti muzica, citesti stirile direct de pe ecranul calculatorului conectat la internet, te joci cu copiii  – iata doar cateva lucruri pe care le poti face.
          Somnul iti va fi cu siguranta mai lin iar visele mai frumoase daca folosesti un asemenea accesoriu pentru dormitorul tau.
 
www.plugin.ro