aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Accesorii revolutionare pentru bucataria ta

          Cu o traditie germana de peste 80 de ani, Rieber detine tehnologia de ultima ora pentru aparate profesionale de bucatarie, oferind confort, unicitate si calitate maxima.
          Rieber, impreuna cu Compania Akara din Cluj-Napoca au adus in Romania o inovatie pentru cei care isi doresc mai mult decat o bucatarie practica si functionala - o bucatarie moderna si diferita de ceea ce a existat si exista pe piata.
          Produsele profesionale Rieber transforma bucataria in locul perfect pentru a-ti primi musafirii sau pentru a te relaxa. Oaspetii vor fi placut surprinsi de ospitalitatea si serviciile impecabile oferite, iar tu vei scapa de stresul tipic al unei gazde.
          O bucatarie dotata cu produsele Rieber este tot ceea ce are nevoie omul modern al zilelor noastre, care apreciaza  timpul, confortul si tehnologia de ultima ora.
          Waterstation cubic este un produs Reiber, pentru care tehnologia si profesionalismul isi spun cuvantul prin multiplele avantaje pe care le ofera.
Bucataria este pusa in valoare prin designul deosebit, cu linii geometrice simple, in stil minimalist, in ton cu ultimele tendinte de design interior. O simpla chiuveta nu poate sa faca ceea ce face Waterstation cubic.
Oricine foloseste Waterstation cubic va face uitat trecutul.
Chiar daca nu ai cea mai mare bucatarie, Waterstation cubic isi gaseste locul si intr-un spatiu mai restrans, avantajul fiind ca acel spatiu va fi folosit la maxim. Vei putea gati, curata, usca, spala in acelasi timp, deoarece este dotata cu tavi suprapuse si un design practic si compact.
 
          Tot ceea ce inseamna profesionalism si tehnologie pentru bucatarii a fost, cu siguranta, depasit de catre Compania Rieber cu produsele sale unice si de o calitate imbatabila.
          Akara a apreciat dintotdeauna lucrurile speciale, lucrurile care diferentiaza, motiv pentru care a hotarat sa aduca si in Romania tehnologia Reiber.
          Detinand profesionalism si tehnologie Rieber, orice bucatarie prinde viata iar experienta culinara este unica si de neuitat.
In aceasta idee a fost conceputa Servocuccina, bucataria mobila care atrage privirile datorita designului si inovatiei pe care le prezinta.           
          Extraserviciile oferite de Servocuccina te fac sa apreciezi pe zi ce trece tot mai mult atat produsul cat si arta de a gati, iar timpul petrecut in bucatarie va fi in continua crestere. O bucatarie flexibila si mobila, mereu la indemana, care da posibilitatea de a-ti trata oaspetii regeste.
          Fiecare din cele cinci componente are utilitatea si importanta sa, iar in cateva minute, optional, toate acestea pot forma un tot unitar. Daca vrei un gratar, o supa calda si o sampanie rece este foarte usor si rapid daca ai Servocuccina. O bucatarie de care nu te vei plictisi niciodata si care va fi mereu aproape de miezul evenimentelor.
          Cand spunem Servocuccina Rieber putem spune noutate, confort, perfectiune si mobilitate extrema. Utilarea unei bucatarii cu cele mai de seama si profesionale produse inseamna ca te respecti pe tine insuti si pe cei care vor intra la tine in bucatarie.
          Te invitam la showroom-ul Akara de pe str. Iazului 25 din Cluj-Napoca, pentru a afla mai multe despre aceste produse si pentru a testa pe viu calitatea si rafinamentul produselor Rieber.