aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Elita apartamentelor

Exista pe piata imobiliara o categorie de apartamente exclusiviste, care nu si le permite oricine si nu sunt destinate oricui. Desi sunt impresionante, atat in privinta pretului cat si a suprafetei, doar anumite categorii de persoane se pot bucura de ceea ce ofera un Penthouse.

Cat costa un somn linistit?

Expozitia de electrocasnice de la Las Vegas din luna ianuarie 2008 ne-a lasat cu gura cascata prin prezentarea unui produs absolut revolutionar: patul Starry Night. Descris drept „dispozitivul suprem” in materie de tehnologie a confortului, el include elemente la care nu te gandesti in ruptul capului cand vine vorba de un pat:

Asigurarile pentru copii - o afacere rentabila

Aproape toate societatile care activeaza pe piata asigurarilor de viata ofera produse specifice pentru copii. Aceste polite de asigurari imbraca forma unor planuri de economii pe termen mediu si lung. Altfel spus, daca esti un parinte responsabil, inca din primii ani de viata ai copilului tau poti investi in viitorul acestuia.

Tehnologii avansate

Cum ar fi daca un simplu obiect din casa ar avea functii multiple? Spre exemplu, daca o chiuveta ar fi si masina de spalat haine? Interesant! Si mai ales, practic! Cel putin pentru baile unde spatiul este intotdeauna o problema.

Design ambiental

Casa ta merita ce este mai bun, pentru ca reprezinta eticheta, emblema vietii tale. Este un loc unde te simti acasa iar confortul, eleganta si armonia sunt elementele esentiale. De multe ori insa, in special in cazul unei locuinte cumparate, dispunerile preexistente nu multumesc beneficiarul. Fie nu se incadreaza in stilul lui, fie prezinta vicii reale sub raportul organizarii eficiente si corecte a spatiului.

Dobanzi cu o singura cifra?

De 1 an de zile am intrat in Uniunea Europeana si speram in continuare la un trai mai bun. Speram ca salariile vor creste si dobanzile la credite se vor micsora. Vom ajunge si la acest nivel, dar deocamdata ne confruntam cu alte surprize. Pana una alta, incepand cu anul 2008 fiecare isi va contracta creditul in functie de clasa de risc in care se incadreaza.

Locuinta fara pierderi de energie

Poluare, incalzire globala, surse alternative de energie, costuri foarte mici la intretinere, protejarea mediului, emisii de carbon – iata cativa termeni foarte des utilizati in ultimul timp, atat de catre oamenii obisnuiti dar si de politicienii influenti. Directia pe care vom merge de acum inainte promoveaza din plin exploatarea energiei soarelui, folosirea panourilor solare, constructia caselor ecologice si minimizarea consumului unei locuinte.

Accesorii revolutionare pentru bucataria ta

Cu o traditie germana de peste 80 de ani, Rieber detine tehnologia de ultima ora pentru aparate profesionale de bucatarie, oferind confort, unicitate si calitate maxima. Rieber, impreuna cu Compania Akara din Cluj-Napoca au adus in Romania o inovatie pentru cei care isi doresc mai mult decat o bucatarie practica si functionala - o bucatarie moderna si diferita de ceea ce a existat si exista pe piata.

News

Aparatele electrocasnice ale viitorului nu au prea multe in comun cu cele pe care le folosim astazi. Ele revolutioneaza total modul in care suntem obisnuiti sa folosim un frigider, spre exemplu, hota sau chiar simpla telecomanda. Pentru anul 2020 ne putem astepta ca masina de spalat rufe sa nu aiba nevoie de apa sau detergent.

Casa stiintei

Casa din caramida sau casa din lemn? Casa cu forme geometrice si linii drepte? Nici vorba! Tiparele vor fi sparte pentru locuinta viitorului. Vom locui intr-o casa sferica din fibra de carbon.