aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Totul despre foliile decorative statice

Decorarea suprafetelor de sticla este intr-o continua crestere. In ceea ce priveste utilizarea foliilor, consumatorii sunt intr-o oarecare masura rezervati. Se tem ca atunci cand folia va fi indepartata vor ramane urme pe sticla sau imperfectiuni. Motto-ul pentru foliile statice este “simplu si usor de inlocuit oricand”.

Multifunctionalul PVC

Cu pasi marunti dar foarte siguri, PVC-ul invadeaza tot mai multe domenii de pe piata amenajarilor si constructiilor, cum ar fi: mobilier de gradina, porti, jardiniere, garduri, foisoare de curte, usi, etc. Acest material revolutionar castiga tot mai mult teren in fata traditionalului lemn, cel putin pe piata romaneasca.

Sticla pentru caldura

Noile tendinte pentru anul 2007, in domeniul amenajarilor interioare si accesoriilor pentru decorat locuinta, aduc idei valoroase si ingenioase. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure, dat fiind faptul ca paleta de produse oferite publicului este foarte variata si optiunile sunt pentru fiecare buzunar.

Casa inteligenta pentru stapan inteligent

S-a auzit in ultimul timp foarte des folosit termenul “Smart House”. Ce înseamna “o casa inteligenta”? In primul rand, o casa care are un stapan inteligent. Apoi, o casa care poate face pentru stapanul sau tot felul de lucruri, in acelasi timp. Spre exemplu, ofera siguranta, flexibilitate, securitate, confort maxim si functionalitate.

Paravane ingenioase

Astazi se poarta “loft”-urile : incaperilor inchise si separate cu grija le sunt preferate spatiile deschise, dar structurate. Incepe prin a delimita zonele pe activitati si sa inventezi artificii pentru a separa spatiul fara sa il fragmentezi. Important este sa vezi solutiile si sa... le exploatezi.

Ferestre pentru o lumina ideala

Nu mai este o nouatate astazi sa trecem de la intuneric la lumina prin intermediul unui simplu intrerupator. Blazati de acest comfort, ca niste copii rasfatati, uitam ca aceasta lumina artificiala nu este decat un substitut costisitor al luminii naturale pe care ar trebui sa o privilegiem. Vom vedea in cele care urmeaza cum ar trebui sa amenajam ferestrele pentru o luminozitate ideala.

Cum sa ingrijesti lenjeria

Este o placere sa te asezi la o masa cu o fata de masa impecabila sau sa dormi intr-un pat cu lenjerie proaspat curatata. Dar important este sa stii sa o cureti si sa o intretii.

Parchete insolite

Te-ai cam plictisit in ultimul timp de parchetul vechi si demodat din casa ta sit e gandesti sa il schimbi. De ce sa nu inovezi si sa nu creezi ceva insolit si special ? Parchetul isi va piede imaginea demodata si se va integra perfect intr-un decor modern, daca il combini cu beton saucu placi de gresie, sa il personalizezi cu anumite desene sau sa ii dai personalitate.

In tete-a-tete cu comfortul - fotoliile

Cu un aer intemporal, classic sau modern, fotoliile sunt facute pentru a visa, pentru a primi in vizita sau pentru a lucra. Cateva modele de fotolii car eva vor incanta.

Zidurile – Ce-i de facut?

Aud pe multa lume in ultima vreme ca imi spune: Tocmai am inchiriat/cumparat un apartament frumos, dar nu stiu ce sa fac cu peretii. Sunt cam urati. Chestiune adeseori intalnita deoarece cei care inchiriaza sau vand nu se gandesc sa zugraveasca sau sa tapeteze peretii. Iata o lista de idei care te vor ajuta sa gasesti solutii in functie de personalitatea ta.