aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Ne mutam in casa noua

Se apropie termenul de predare a locuintei dumneavoastra? Va grabiti sa va mutati intr-un spatiu recent finisat? Fiecare beneficiar al unei constructii proaspat terminate trebuie sa ia in considerare faptul ca mutarea intr-un spatiu insuficient uscat duce la aparitia unor probleme deloc de neglijat.

Perfectiunea la tine acasa

Tot mai frecvent in ultimul timp, produsele hi-tech incep sa se transforme in obiecte de decor. Sunt atat de originale, inovative si sofisticate incat devin, prin simpla lor prezenta, accesorii pentru decorarea interiorului. Tehnologia de ultima generatie nu se integreaza perfect in orice spatiu. Spre exemplu plasma, LCD, DVD sau sistemul home cinema trebuie sa armonizeze incaperea cu accent futurist si sa realizeze un echilibru cu celelalte componente, accesorii si elemente ale camerei.

Atentie! Vine pensia privata

Intr-adevar, a venit momentul sa ne gandim la viitorul nostru. Sau, mai bine zis, la batranetele noastre. Daca pana acum singurele optiuni le constituiau asigurarile de viata, din luna august avem o noua solutie pentru un trai mai bun pensia privata.

Performanta in constructie - Panourile termoizolante

Componentele prefabricate sunt din ce in ce mai frecvent utilizate in constructii. Usureaza munca, au calitati deosebite si reduc semnificativ timpul de executie. Fie ca e vorba de locuinte familiale, hale industriale, constructii de orice tip, sali de sport sau magazine - panourile termoizolante se prezinta intr-o diversitate de marimi, forme, texturi.

Ultimele noutati 2007

Te-am obisnuit sa iti prezentam cateva detalii legate de culori, mobilier, linii, texturi, design - cam ce este la moda in 2007 si ce ar trebui sa ai in casa. Iti reamintim ca, indiferent de stilul adoptat sau de ce spun specialistii, confortul si armonia primeaza.

Termoizolatia acoperisurilor sarpanta

Univers luminos, suprafata generoasa, priveliste spectaculoasa, confort, intimitate, stele stralucitoare pe care le poti admira chiar din pat. Spatiul de locuit amenajat exact sub acoperis iti ofera aceste avantaje ispititoare. Trebuie doar sa apelezi la solutii profesionale de termoizolare.

Noutati

Noile reguli sunt clare! Ceea ce tine de decorarea unei case intra tot mai mult in sfera extravagantei, neobisnuitului, elegantei, luxului. Noile produse prezentate la targurile de amenajari interioare din tara intaresc aceasta convingere.

Tehnologie BETON

O casa o cumperi sau o construiesti pentru a te bucura de ea o viata! De obicei, casele nu se schimba atat de des precum hainele si de aceea alegerea materialelor nu trebuie facuta in graba. Ai obligatia sa acorzi o atentie deosebita atat arhitecturii, compartimentarii cat si rezistentei locuintei tale.

Dansul pretios al luminii

Daca nu ai macar un vitraliu in casa...ar trebui sa incepi redecorarea locuintei. Cu aceste spectaculoase obiecte de decor vei impresiona privirea si sufletul celor care iti calca pragul casei. Vitraliile au fascinat de cand au aparut! Prin originalitatea si frumusetea misterioasa, cu greu pot fi egalate. Au o noblete imprimata atat de maiestria cu care sunt lucrate, cat si de textura materialelor implicate.

Acoperisurile cu vegetatie

De fiecare data cand o cladire este construita cu un acoperis verde se poate spune ca putin din natura care a fost pierduta s-a recuperat. Acoperisurile cu vegetatie sunt un factor decisiv in innobilarea cladirilor si ofera o serie de avantaje ecologice, improspatand aerul prin producerea de oxigen. Ele contribuie la reglarea umiditatii din aer, absorbind praful si ajutand la stocarea apei de ploaie.