Eurobrokers Group

No limits, no risks

Asigurari de viata
Asigurari de bunuri
Asigurari de persoane
Asigurari de raspundere
Asigurari auto
Asigurari maritime, de aviatie si transport
Asigurari specifice in domeniul agricol si mecanizarea agriculturii
Asigurari riscuri financiare
Pensii private

EUROBROKERS GROUP SA - societate de brokeraj in asigurari romano-americana, infiintata in februarie 2000.

Eurobrokers Group ca societate de brokeraj in asigurari specializata in reprezentarea si apararea intereselor clientilor sai in raporturile cu societatile de asigurari este in masura sa negocieze cele mai avantajoase oferte pentru produsele si serviciile de asigurari existente in prezent pe piata asigurarilor din Romania.

Colaboram cu cele mai reprezentative societati de asigurari care opereaza pe piata de profil din Romania: AIG Life Romania SA, AIG Romania SA, Allianz Tiriac Asigurari SA, Generali Asigurari SA, Omniasig SA, Asirom SA, Ardaf SA, Asiban SA, Astra SA, Interamerican SA, Unita SA, Agras SA, Cecar-Romas SA, Grawe SA,BT Asigurari SA,BCR Asigurari SA.

In cei 5 ani de activitate, societatea noastra a reusit sa realizeze o cifra de afaceri de peste 19.000.000 USD reprezentand interesele in materie de asigurari ale unui numar mare de companii care detin o pondere insemnata in economia nationala, precum si a numerosi clienti persoane fizice.

Sustinem ideea ca viitorul apartine acelora care vor implementa si utiliza strategii de management al riscului integrate in viata de zi cu zi a organizatiilor pe care le asista.

Satisfacem cerintele de informare a pietei asupra performantelor societatilor de asigurari si a produselor si serviciilor oferite de acestea consumatorilor de asigurari.

Colaboram la educarea populatiei in vederea cunoasterii si intelegerii domeniului asigurarilor si serviciilor financiare conexe prin simpozioane si seminarii.

Armonizam interese si relatii in interiorul pietei asigurarilor care favorizeaza dezvoltarea domeniului prin initierea unor canale de comunicare specifice.

Protejam consumatorul de asigurare, iar acest lucru determina o crestere a increderii in piata de asigurari. Alaturi de noi, clientii parteneri nu pot sa se simta decat in siguranta. Onestitatea, stabilitatea, comportamentul etic sunt trasaturi definitorii ale brokerilor nostri.

Rolul brokerului este sa se asigure ca fiecare client - partener beneficiaza de cea mai buna solutie adaptata nevoilor sale.

Colaborarea cu un broker de asigurari duce la identificarea acelor produse si servicii de asigurare cu maxima acoperire a riscurilor la costuri optime.
/Clients/Eurobrokersgroup/Images/Euro-Brokers-Group-asigurari.jpg

 click pe poze pentru detalii

Eurobrokers Group

SEDIUL CENTRAL:
Ploiesti, str. Vasile Lupu, nr. 36
Tel/fax: 0244 510100

REPREZENTANTA CLUJ-NAPOCA:
Cluj-Napoca, str. G. Clemenceau, nr. 4
Tel/fax: 0264 597586; Mobil: 0742 222411

www.eurobrokers.ro