Constructie noua

Proiectul de pe str. Byron 6B, desfasurat pe o structura P+3E, este ferit de aglomeratia si praful orasului, departe de disconfortul creeat de blocurile inalte. Acest proiect se remarca prin finisajele de calitate si prin intimitatea lui. Localizat la circa 50 m fata de mijloacele de transport in comun (statie de tramvai), proiectul ofera acces rapid catre centrul orasului.

Zona deosebita in care este situat blocul permite accesul usor catre centru (15 minute) si catre centrul comercial REAL (150 m).

Descriere: blocul cuprinde 48 apartamente. Apartamentul are o suprafata de 37 mp, este decomandat, are o camera, bucatarie, baie, hol.

 

Dotari:      

-   parcari exterioare

-   spatiu verde

-   termoizolatie exterioara

-   instalatie sanitara si electrica noua

-   tamplarie din PVC cu geam termopan

-   usa metalica la intrare

-   materiale si executie de inalta calitate

 

Apartamentele predate la stadiul de semifinisat includ: usa metalica la intrare, geamuri termopan, centrala termica, calorifere, toate utilitatile trase pe pozitie si pozate, sapa de egalizare, pereti tencuiti si gletuiti.

Apartamentele predate la stadiul de finisat includ: usa metalica la intrare, geamuri termopan, centrala termica ,  calorifere, sapa de egalizare, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, usi de interior.

Apartamentele pot fi predate mobilate sau nemobilate,  la preturi plecand de la 29.900 EUR si pot beneficia de programul "Prima casa"!!!

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la nr de tel 0729 40 00 40.
Clients/Constructie-Noua/Images/fata_1.jpg
Fata
Clients/Constructie-Noua/Images/fata_3.jpg
Fata

Clients/Constructie-Noua/Images/Interior_1.jpg
Interior
Clients/Constructie-Noua/Images/Interior_2.jpg
Interior

Clients/Constructie-Noua/Images/spate.jpg
Spate

 click pe poze pentru detalii