Conimet

Societatea noastra a luat fiinta în anul 1977, dar activam în domeniul privat din anul 1992 prin societatea de constructii Metal Beton SRL-acumulând o experienta manageriala în domeniul constructiilor prin personal calificat si cu experienta în executie care au acumulat cunostinte si din lucrarile de peste hotare. Exemple semnificative sunt lucrarile executate în Israel, Ungaria, Germania ceea ce confera o calitate deosebita produselor si serviciilor noastre.


Beneficiarii nostri sunt atât persoane fizice cat si firme si companii nationale, colaborarea cu ei ne-a asigurat atat prestigiul cât si încrederea partenerilor si beneficiarilor nostri.


Pentru cresterea prestigiului firmei atât intern cât si pentru colaborari internationale am implementat "Sistemul de management al calitatii" prin Societatea Româna Pentru Asigurarea Calitatii - SRAC Bucuresti - în conformitate cu standardul ISO 9001: 2000 pentru constructii civile si industriale.


Prin colaborare cu firma germana DIMEX si GUNTHER - TORE am devenit parteneri pe piata produselor de usi si geamuri PVC - termopan si dealer pe piata produselor de porti industriale si de garaj pentru judetele: Cluj, Alba, Salaj si Bistrita Nasaud.

Cu alte cuvinte, gama noastra de produse si servicii acopera aproape tot ce si-ar dori un beneficiar din partea unei firme de constructii cu sloganul nostru: O unitate de elita în constructii.


In speranta ca cele afirmate mai sus v-au convins, va invitam sa urmariti site-ul nostru pentru a va forma o imagine de ansamblu asupra firmei noastre si sa ne contactati pentru o colaborare.

/Clients/Conimet/Images/Conimet-Constructii-1.jpg
/Clients/Conimet/Images/Conimet-Constructii-2.jpg

/Clients/Conimet/Images/Conimet-Constructii-3.jpg
/Clients/Conimet/Images/Conimet-Constructii-4.jpg

 click pe poze pentru detalii

Conimet

Cluj-Napoca, str. Brancoveanu Constantin nr. 16
Tel/Fax: 0264 440352, 0264 440352; Mobil: 0722 557258
www.conimet.com