aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Cutii ingenioase

cutii depopzitare ingenioase

Functionale si decorative, cutiile de depozitare sunt indispensabile in orice locuinta scutindu-te de multe ori de probleme legate de spatiu si design.

cutii depozitare

Cutiile de depozitare sunt disponibile in diferite culori si materiale (carton, lemn, bambus, nuiele impletite) iar functionalitatea lor depinde de zona in care sunt utilizate.

cutii depozitare rudolf

Dresingul poate fi structurat foarte usor cu cateva cutii din ratan , panza sau carton. Acolo putem sa structuram excelent spatiul destinat lenjeriei intime, incaltamintei sau diferitelor obiecte pe care le utilizam in locuinta, unele mai rar cum ar fi globurile de Craciun, sau altele mai des cum ar fi fierul de calcat.

cutii ingenioase

Cutiile pentru bijuterii pot accesoriza excelent masuta de toaleta din dormitor, iar un cos mare din babmbus utilizat pentru haine, poate sta perfect in orice colt al camerei uneori chiar alaturi de o veoza in aceeasi tematica.

cutii ingenioase biblioteca

Cateva sticle din bucatarie pot fi asezate cu usurinta intr-o cutie impletita salvandu-ne spatiul, sau toate condimentele pe care le avem pot lua loc cu usurinta in cateva cutiute metalice sau din carton dand astfel un aer sic coltului de mobilier pe care-l ocupa.

cutii ingenioase rudolf