aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Idei de garduri si porti

Necesar fiecarei case, gardul indeplineste, pe de o parte functia de a pastra intimitatea si de o apara de posibili intrusi, iar pe de alta, de a-i conferi habitatului un aspect placut. Cum sa alegi materialul adecvat si forma cea mai eficienta pentru a construi un gard?

Pardoseli

Puteti alege gresie sau parchet, dar daca doriti sa fiti intr-adevar original, optati pentru imbinari intre materiale.

Renovarea unei ferestre

Economia de energie se poate rezolva cel mai bine prin inlocuirea si renovarea ferestrelor. Chiar daca este tentant sa schimbi doar sticla de la ferestre pentru a obtine costuri mai mici, cel mai adesea acest lucru nu se poate realiza fara schimbarea suportului.

Tamplaria din casa

Un dresing mare intr-un spatiu mic. Dezordinea vi se pare prea mare cu atatea dulapuri si dulapioare in care va tineti hainele. Cel mai bine ar fi sa optati pentru un dulap tip dressing, practic si estetic, cu o structura modulara, pe care il puteti realiza chiar dumneavostra in nu mai mult decat o saptamana.

Indepartarea condensului si umiditatii in case si apartamente

In continuare veti gasi o metoda de indepartare a problemei condensului si a umiditatii in case si apartamente. Datorita compexitatii problemei, metoda care urmeaza se inscrie in cadrul unui demers global. In functie de numarul de parametri care apar in fiecare caz, aceasta metoda poate fi insotita de realizarea unui sistem de drenaj.

Sala de baie

Sala de baie evolueaza ca forma si ca estetica, acest spatiu intim putand fi remodelat. Pentru a delimita toaleta de restul incaperii, puteti concepe un zid pe care, de o parte se instaleaza toaleta, iar pe cealalta, un lavabo.

Condensul si umiditatea in case si apartamente

Umiditatea are cel mai adesea drept cauza infiltratiile si condensul de apa. Pentru ca problema umiditatii sa fie rezolvata, tebuie identificata mai intai cauza acesteia.

Elemete de baza in aranjarea tablourilor

Personalitatea unei incaperi poate fi data de un aranjament elegant de fotografii, tablouri, obiecte de arta decorativa sau obiecte de colectie. Atunci cand panotarea se face corect, arta poate schimba intregul spatiu ambiental si punctul de atracti al camerei sau al salonului.

Baia - o bucata de Paradis

Ia gandeste-te! Ce se potriveste cel mai bine dupa o zi lunga de lucru sau dupa o zbenguiala cu copiii? Iti doresti o ora intr-un spatiu relaxant. De ce sa nu faci asta din baia ta? Fie ca e mica sau mare, poti sa faci din ea o bucata de Paradis unde sa gusti Licoarea Paradisului. Iata ingredientele!

Perdeaua mea

Cu dungile lor fine sau groase, imprimat cu flori care respira aerul Japoniei moderne sau cu modele hi-fi, perdelele pot schimba orice d�cor. Folosite pentru ornarea ferestrei, pentru a masca un colt din casa, sau asezate pe un perete cu scop decorativ, perdelele pot sa schimbe total ambianta camerei.

<< [1] [2] [3] [4] ... [9] >>