aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Checklist pentru curatenia zilnica

Cu un efort de doar 20-30 de minute in fiecare zi poti pastra locuinta curata, proaspata si mereu primitoare. Este mult mai indicat sa acorzi zilnic un anumit timp pentru ingrijirea casei, decat sa petreci ore bune la sfarsit de saptamana pentru indeplinirea acestor sarcini.

Cum sa ingrijesti podeaua din lemn

Parchetul din lemn masiv este un produs valoros pentru locuinta ta. De aceea intretinerea, curatarea si conservarea lui intr-o stare sanatoasa si stralucitoare necesita indeplinirea periodica a unor pasi simpli dar eficienti. Iata cateva sfaturi utile pentru a te bucura cat mai multi ani de luciul, splendoarea si frumusetea podelelor din lemn.

Trucuri pentru decorarea dormitorului

Cunoscut drept zona intima din locuinta, dormitorul necesita anumite caracteristici pentru a satisface nevoile de relaxare si de odihna. In amenajarea acestui spatiu trebuie sa faci uz de unele culori, materiale, decoratiuni sau surse de lumina, astfel incat intreaga atmosfera sa fie una destinsa, reconfortanta, propice acumularii de energie. Iti oferim cateva sfaturi simple si folositoare pentru a transforma zona de somn intr-una de vis.

6 semne pentru a nu inchiria un apartament

Indiferent daca esti in cautarea unui apartament de inchiriat pentru viitorul an scolar sau pentru stabilirea intregii familii, este foarte important sa distingi locuintele bune de cele jalnice. Nu trebuie sa te multumesti cu putin si este necesar sa iei in vizor cat mai multe aspecte inainte de a semna contractul de inchiriere.

<< [1] ... [6] [7] [8] [9] >>