aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Dressinguri – solutii creative

Astazi poti gasi nenumarate solutii pentru aranjarea hainelor, a lenjeriei sau a pantofilor, adaptate tuturor suprafetelor si nevoilor : dulapuri amenajate, incastrate sau chiar incaperi destinate in intregime stocarii imbracamintii.

Note de eleganta

Inca de cand erai mic te gandeai sa construiesti o pensiune. Acum ai cumparat o casa frumoasa care se potriveste cu dorinta ta mai veche si cauti idei pentru planurile tale. Iti doresti sa realizezi un loc elegant, in care persoanele pe care le vei primi sa se simta confortabil si unde sa revina cu placere. Iata cateva idei pe care le poti pune in practica pentru ca visul tau sa devina realitate.

Baia–rafinament, eleganta si armonie

In tendintele actuale, baia reprezinta mult mai mult decat o simpla incapere dedicata igienei personale. Fie ca vorbim despre baia copilului, baia dormitorului matrimonial sau baia oaspetilor (baia de serviciu), un element important este alegerea obiectelor sanitare, a nuantelor si a accesoriilor.

Mai aproape de natura - rafinament rustic

Aflat intr-o zona in care lemnul se afla la mare pret – in apropierea Muntilor Apuseni, Viorel Filip, pentru prieteni Gelu, a inceput sa lucreze lemnul apreciind aspectul si forma crengilor, trunchiului si a radacinilor. Asambland in mod magic elementele constituente ale unei piese banale de mobilier substituite prin crengi, butuci sau scanduri, a dat viata multor piese, unele adevarate opere de arta.

Integrarea creditelor

Cand vorbim de piata creditelor pentru locuinte vorbim implicit si de piata imobiliara. Cele doua domenii sunt inevitabil legate si vor suferi modificari in urmatoarele luni.

Paradisul verde

Daca locuiesti la curte si terenul aferent iti ofera posibilitatea amenajarii unei gradini, nu ezita sa faci lucrul acesta! Evadarea intr-un colt de natura, departe de traficul si aglomeratia orasului, iti da noi aripi, te linisteste si te reincarca pentru o noua zi.

Un specialist la dispozitia ta

Ti-ai cumparat un apartament sau vrei sa construiesti o casa. Ce faci? Te bazezi pe flerul tau sau apelezi la cunostintele si experienta unui arhitect? In cazul in care ai incredere in propriile pareri despre ce inseamna, de exemplu, amenajarea interiorului, s-ar putea sa intampini dificultati in obtinerea unor rezultate finale asa cum ti le-ai dorit. Starea obtinuta poate fi departe de asteptari, iar remedierile pot costa mai mult decat lucrarea in sine.

Visul unei vieti

Casa reprezinta pentru proprietarul ei un camin in primul rand, un spatiu in care familia simte confortul, armonia, intimitatea, caldura si siguranta. Toate aceste stari, detalii si aspecte nu trebuie lasate la voia intamplarii.

Design in spiritul sezonului

De ceva vreme incoace o piscina in propria curte reprezinta dovada bunastarii familiei si una dintre cele mai cautate modalitati de relaxare. Evident, marimea piscinei si accesoriile cu care este dotata sunt elementele care fac diferenta pe piata sectorului rezidential. Si va trebui sa ne crezi cand iti spunem ca accesoriile sunt dintre cele mai neobisnuite, de la spa incastrabil sau cascada si jeturi de apa pana la iluminat subacvatic si deversare pe una sau mai multe laturi.

Te asiguri, dar...dormi linistit?

Integrare, dulce integrare! Mai preluam si noi cateva lucruri necesare de la fratii europeni, dupa ce am intrat (cam grabiti) in lumea lor. Pe langa scaderea dobanzilor la credite si impunerea unui anumit standard de viata, vine si asigurarea obligatorie a casei. Un lucru deosebit de util, zicem noi.