aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Undele de energie

In practicile traditionale Feng Shui, scopul este maximizarea undelor pozitive dintr-o incapere sau un spatiu.

Canapeaua - un mod de viata

Sa te intinzi, sa te asezi, sa lucrezi, sa te relaxezi, sa vorbesti la telefon sau sa dormi: iata cat de multifunctionala poate fi o canapea.

Camere pentru bebelusi

In ultimii ani, economia care promoveaza produse pentru bebelusi a cunoscut un adevarat boom. De la haine de toate felurile, dupa diferite mode, pana la articole pentru amenajarea camerei copiilor.

Tapetarea cu materiale textile

Te-ai saturat de peretii albi si ai dori o solutie la zugravit? Tapeteaza-ti peretii cu materiale textile! Tapetarea cu textile este o alternativa la tapetarea peretelui cu hartie si prezinta o serie de avantaje.

Un dormitor pe gustul tau

Dormitorul romantic este acela care trezeste si satisface toate simturile, creand intimitate si confort. Iata cateva trucuri pentru a-ti transforma dormitorul intr-un cuibusor romantic, pe gustul tau.

Cum sa folosesti spatiul in mod eficient

Uneori simti cum iti scapa toata ordinea spatiului in care traiesti. Ce-ar fi sa il folosesti in mod eficient?

Istorii despre mobila stil

Cu patina lor amintindu-ne de vremurile de demult, mobilele stil, mobilele de epoca sunt inca capabile sa ne seduca prin prezenta lor impunatoare. Cerate sau lacuite, autentice sau reeditate, mobilele de epoca ofera multiple posibilitati de aranjare, impartasind un farmec intemporal.

Inveseleste spatiul cu obiecte decorative

Limita dintre arta decorativa si arta este foarte mica pentru un artist ca Shiro Kuramata (1934-1991) care a dat intotdeauna o nota de poezie si de surpriza operelor sale. Dincolo de folosirea unui limbaj elementar a liniilor simple si functionale.

Cum sa elimini petele

Pentru a indeparta petele, secretul este sa stii ce sa aplici pe ele. Vom vedea in cele ce urmeaza ce solutii sa folosesti pentru ce tip de pete.

Aerul din casa ta

Dacă poluarea aerului nu mai este un mister, situatia atmosferei interioare este de data mai recenta si se preteaza unui studiu mai amanuntit. Concluzia este cel mai adesea nelinistitoare, insa analiza cauzelor poluarii ne permite stabilirea remediilor care se impun.