aboneaza-te la newsletter


CasaOnline Limes Advertising

Ultimele anunturi inscrise in sectiunea Anunturi Gratuite

Tip Anunt: Vanzare
Executam foraje puturi pe tuburi de beton si pe tuburi de PVC doar la cerere la cele mai avantajoase preturi si adanciri de puturi,eventual curatam puturi.De asemenea ne puteti contacta pentru realizarea unor gropi pentru anumite lucrari de stalpi,canalizari si altele.Pentru mai multe detalii relatii la telefon: 0726 84 91 87 sau 0768 778 905.Marius. Nu am posibilitate sa raspund la maill-uri.
Email: leonardo_coolman@yahoo.com  Telefon: 0726849187
Tip Anunt: Vanzare
TOSSOT SRL este o firma specializata intr-o gama larga de produse, menite amenajari, intretinerii, dirijarii si renovarii carosabilului, casei sau firmei dumneavoastra! Indicatoare rutiere sunt confectionate din tabla de otel, ambutisare si vopsire in camp electrostatic, inclusive cele pentru lucrari, cu folie reflectorizanta si sunt omologate de catre institutiile abilitate.
Email: office@automatisme.ro  Telefon: 0213350003
Tip Anunt: Vanzare
Bariere automate Life, bariera auto Came, bariere auto Nice, bariera automata Bft, bariere automate Tau, bariera auto Beninca, bariera automata Faac, bariere auto Fadini, bariera auto Gibidi, bariera automata Casali, bariere auto Cardin, bariere automate Ditec, bariera auto Daspi, bariera automata Sea
Email: bariera@bariera.ro  Telefon: 0213350003
Tip Anunt: Vanzare
SC BLUE SOFT SERV SRL, asigura service pt. orice tip de copiator,fax, imprimanta.Instalare si configurare sisteme de operare,instalare si configurare servere linux, instalare si configurare servere windows. De asemenea administrare a tehnicii de calcul si a retelelor de calculatoare, urgenta pentru interventii hardware sau software la sediul clientului,incarcari si remanufacturari cartuse, etc
Email: office@bluesoftserv.ro  Telefon: 0213361326
Tip Anunt: Vanzare
SC XLIMIT SRL este o firma de constructii si amenajari interioare. Din gama serviciilor oferite fac parte urmatoarele: Constructii case, vile, blocuri, hale etc / Tencuieli simple la interior si exterior, decorative; Zidarie; Montare termoizolatie; Copertare si decopertare gleturi; Placari gips-carton; Zugraveli si vopseluri;etc
Email: office@xlimit.ro  Telefon: 0733697190
Tip Anunt: Vanzare
Producem jaluzele verticale, rulouri interioare si exterioare cu o gama variata de culori si modele: de la culori puternice pentru blocarea luminii pana la culori semitransparente pentru a lumina camera, cu dublu rol de perdea si de draperie. Masuratori, montare si transport gratuite atat in Brasov cat si in imprejurimi.
Email: contact@vivaconsult.ro  Telefon: 0722478014
Tip Anunt: Vanzare
Firma serioasa de geamuri termopan executa si monteaza ferestre si usi cu profil din lemn stratificat si geam termopan la preturi excelente.
Email: ardelean_adela@yahoo.co.uk  Telefon: 0744982705
Tip Anunt: Vanzare
Tossot SRL este importator direct si distribuitor autorizat automatizari Life home integration pentru automatizari rezidentiale si industriale porti batante, porti glisante, usi garaj, bariere automate de acces auto. Cautam colaboratori firme de specialitate. Asiguram montaj si asistenta tehnica in intreaga tara. Preturi fara concurenta. Va stam la dispozitie la tel/fax 021 3360601 mobil 0755 834642 0733 834642 www.life-romania.ro office@life-romania.ro
Email: office@life-romania.ro  Telefon: 0213360601
Tip Anunt: Vanzare
Realizam pentru dumneavoastra mozaic traditional din marmura. Livingul, bucataria , baia , terasa, toate pot fi infrumusetate cu piese unice , realizate special pe dimensiunile si in culorile cele mai nimerite cu designul casei dumneavoastra. Pe www.ancestralart.ro gasiti o parte din modelele de care noi dispunem.
Email: ancestralart@gmail.com  Telefon: 0723.189.588
Tip Anunt: Vanzare
Obiectivul firmei noastre este producerea din comercializarea unei game variate de produse si fier forjat Putem realiza aproape orice model din fier forjat iar prin lucrarile executate am atins o gama foarte variata care creste de la o zi la alta :garduri , porti , balustrade pentru scari si balcoane.
Email: office@fierul-forjat.ro  Telefon: 0213350003