aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Firmele inscrise in categoria Lacuri si Vopsele

1
Prex Impex

Prex Impex

lavabil, lacuri, vopsele
2
SanSiro

SanSiro

lacuri si vopsele
3
Vopex

Vopex

Vopsele Vopex, Vopsele caparol -vopsele, vopsea, grunduri, grund,...
          Culoarea este o componenta dinamica a mediului inconjurator, este realitate si prezenta activa care formeaza, instituie stari, determina efecte. Exploatate in combinatiile si dozele juste, infinitatea de culori, tonuri si nuante ale spectrului cromatic reprezinta ingrediente esentiale in modelarea si articularea stilistica a ambientului.
          Moda interioarelor tinde sa inlocuiasca albul cu o multitudine de culori asortate cu personalitatea. De exemplu, un iubitor al rosului este o persoana puternica si senzuala. Hiperactiv si voluptos, va prefera intotdeauna sa lupte decat sa se retraga in mod rusinos. Rosul este, prin excelenta, o culoare vitala, energizanta. Daca iti place rosul, atunci insemna ca esti stapanit de dorinte si pasiuni carnale. In orice caz, rosul imbunatateste circulatia, insa nu se recomanda expunerea persoanelor hipertensive in medii colorate astfel.
          Si portocaliul este un energizant, dar unul mai temperat. Orice nuanta de portocaliu este in acelasi timp si un bun tonic pentru psihic. Fiind o culoare calmanta, potocaliul este potrivita atat irascibililor, cat si insomniacilor.
          Cine prefera galbenul este un intelectual rafinat, iar daca are probleme cu ficatul, aceasta culoare va actiona benefic, prin curentii magnetici pozitivi pe care ii genereaza. O camera vopsita in galben sau un asternut de aceeasi culoare are o actiune pozitiva asupra pielii, grabind estomparea cicatricilor. Este, in plus, o culoare a detasarii de sine, a dedublarilor, care il defineste pe iubitorul sau ca pe un fin ganditor metafizic.
          Daca galbenul e culoarea detasarii, verdele e cea a simpatiei. Daca iti place verdele, esti cu siguranta un simpatic. Trupul, mintea si spiritul tau conlucreaza in cea mai pura armonie. Prin pozitia sa la mijlocul spectrului, verdele poate echilibra energiile pozitive cu cele negative. Cercetari amanuntite, efectuate de oameni de stiinta britanici, au dus la concluzia ca verdele e un stimulator imunitar foarte eficient, cu vadite calitati antiseptice.
          De asemeni, turcoazul e un bun calmant ce potenteaz„ actiunea verdelui.
          Unui insomniac ii este recomandabila vopsirea in albastru a camerei sau macar purtarea unei pijamale cu aceasta culoare. Un bec de mica intensitate, tot de culoare albastra, le poate potenta actiunea. In plus, camera va parea mai spatioasa. De retinut: albastrul asortat cu portacaliul mareste inspiratia, fiind si un bun tonifiant psihic.
          Cine prefera violetul este cu siguranta o persoana spirituala, demna si linistita. Desi are un oarecare respect de sine, aceasta persoana nu se iubeste, dimpotriva, ea devotandu-se total semenilor sai. Foarte intuitiva, are, in mod cert, un intelect superior.
          Interesant de stiut este ca rozul este o culoare spirituala si, in acelasi timp, spiritualizanta. Ca si violetul, este culoarea unui spirit inalt si pur. Preferinta pentru culori radicale denota un deosebit simt al rigurozitatii.
          Indeobste, culoarea alba este asociata ideii de puritate, dar nu numai atat. Fiind o culoare neutra, albul permite schimbul de energii magnetice, e adevarat, in acelasi timp, pozitive si negative. Negrul este, de asemenea, o culoare neutra, definind un spirit introspectiv, in continua experimentare...
          In rest, nu va mai ramane decat sa alegeti culoarea potrivita si, astfel, sa va inconjurati de starea de spirit adecvata psihicului dumneavoastra.