aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Firmele inscrise in categoria Gresie, Faianta, Parchet

1
Cad Data Service

Cad Data Service

gresie, faianta, parchet, termopane

O mare insemnatate pentru stabilirea pretului final al unei constructii sunt lucrarile de finisaj. Finisajele sunt un subansamblu important al oricarei constructii si vizeaza toate suprafetele existente in cadrul unei cladiri.

Tipurile de finisaj se afla in relatie directa cu o succesiune de factori, cum ar fi: functionalitatea si destinatia incaperii, armonizarea spatiului interior, personalitatea beneficiarului, experienta, seriozitatea si gradul de profesionalism al executantului, traditia locala si puterea economica a clientului.

Spre exemplu, alegerea tipului de pardoseala (gresie, parchet, podele, etc.) se face in functie de aspectul general al incaperii, conditiile de exploatare (solicitarile fizico-chimoce si bio-chimice), siguranta contra alunecarii la mers, posibilitatea de inlocuire partiala sau reparatii si de eficienta economica.

De asemenea, in bai, bucatarii, beciuri, camari, etc. alegerea finisajelor ca faianta, gresia si alte tipuri de astfel de materiale se face in functie de conditii similare alegerii pardoselii.