aboneaza-te la newsletter

CasaOnline Limes Advertising

Firmele inscrise in categoria Decoratiuni Interioare

1
Ariesan Albus

Ariesan Albus

oglinzi, geamuri decorative, masute din sticla
2
Axelen

Axelen

decoratiuni interioare, covorase de baie
3
Deco Expresiv

Deco Expresiv

Decoratiuni interioare
4
Elita

Elita

Floraria Elita - ofera la comanda aranjamente florale deosebite

Dintotdeauna, ingeniozitatea, bunul gust si indemânarea au compensat cu prisosinta in ceea ce priveste amenajarile interioare alte “calitati”, cum ar fi cele de potenta financiara.

 Decoratiuni Interioare


De multe ori, decoratiunile "dau tonul" intregii locuinte. Si aceasta, deoarece aici e de regasit in starea cea mai pura personalitatea proprietarilor. Luate separat, decoratiunile pot contura o atmosfera dupa chipul si asemanarea celor are si-au ales sa locuiasca in spatiul decorat. Fiecare detaliu al casei poate spune o poveste, poate induce o stare sufleteasca, poate fi o lume in sine. Pentru ca in decorarea unei locuinte se poate pune pasiune, multa pasiune... pentru ca pasiunea si talentul, imaginatia si curajul pot conlucra in cel mai fericit mod...

 Decoratiuni Interioare


Ori de cate ori ne aventuram in reamenajarea sau redecorarea unor locuinte, nu trebuie sa uitam micile detaliicare, chiar daca par nesemnificative la inceput, se dovedesc extrem de importante pentru conturarea generala a mambiantei.

Decoratiuni Interioare 


Alteori, acestea accentueaza si scot in evidenta anumite piese sau elemente de moilier sau de decor, care in absenta acestor accesorii nu le-am da importanta cuvenita.