Wilo

Societatea comerciala WILO TRANS SRL cu sediul in Cluj-Napoca a fost infiintata in anul 1995, avand ca obiect principal de activitate importul, comercializarea si service-ul echipamentelor de pompare Wilo. Specificul activitatii firmei s-a pastrat ºi pana astazi, chiar daca societatea si-a largit aria activitatilor comerciale si tehnice prin legarea unor noi colaborari si cu alte firme de renume din domeniul instalatiilor.

Obiectivele majore ale societatii sunt promovarea si comercializarea produselor WILO-Germania (echipamente de pompare), INDUSTRIAS MATEU- Spania (racorduri flexibile pentru apa si gaz), ELBI- Italia (vase de expansiune, boilere si diverse recipiente), BURGMANN- Germania (etansari mecanice profesionale), CSF INOX- Italia (echipamente de pompare pentru aplicatii speciale).

Deosebita calitate a acestor produse cat si a serviciilor conexe (alegerea produsului optim, asistenta tehnica, punerea in functiune ºi service-ul in si post garantie) asigura succesul societatii noastre pe piata instalatiilor.

Wilo Trans are placerea de a va oferi urmatoarele produse:

- Electropompe WILO - Germania

- Racorduri de apa si gaz INDUSTRIAS MAREU - Spania

Racorduri de gaz

Racorduri de apa

Date tehnice

- Vase de expansiune si hidrofor ELBI - Italia

Vase de expansiune

Vase hidrofor

/Clients/Wilo/Images/wilo-instalatii-termice-1.jpg
/Clients/Wilo/Images/wilo-instalatii-termice-2.jpg

/Clients/Wilo/Images/wilo-instalatii-termice-3.jpg
/Clients/Wilo/Images/wilo-instalatii-termice-4.jpg

 click pe poze pentru detalii

Wilo

Cluj-Napoca, Str. Stelutei 6
Tel/Fax: 0264 435345, 0264436253 Web:
E-mail: wilo@codec.ro
Web: www.wilotrans.ro