SUMARPLANT

SUMARPLANT este definita de trei notiuni: promptitudine, parteneriat, consiliere. Suntem profesionisti ai arhitecturii peisagistice si suntem mandri de acest fapt. Dar incercam mereu mai mult. Sa devenim un partener pe termen lung, nu doar un furnizor de servicii.

Pentru a asigura satisfactia dumneavoastra am alcatuit si perfectionat cele doua componente esentiale pentru succes: oamenii si tehnologia.

Echipa este alcatuita din cunoscatori deopotriva ai plantelor, artei aranjarii si ingrijirii lor cat si ai nevoilor umane legate de ele. Dorintele dumneavoastra sunt unice, iar noi le tratam asfel mereu. Pentru a fi siguri ca produsul final va reprezinta, va satisface, este exact ceea ce v-ati dorit (sau chiar mai mult, daca este posibil).

Oamenii care va stau la dispozitie sunt arhitecti (unii cu peste 10 ani de experienta), gradinari cu experienta la fel de indelungata atat in tara cat si peste hotare, oameni dedicati si sufletisti.

Tehnologia noastra este la zi la toate capitolele. Am investit in cele mai moderne utilaje, in cele mai frumoase si rezistente plante, aclimatizate la noi in tara. Pentru a da durabilitate satisfactiei dumneavoastra.

Dispunem azi de:
1. Masini de tuns, trimmere si aspiratoare profesionale (Honda)
2. Motosapatoare profesionale (Honda si Viking)
3. Tractoare (Kawasaki)
4. Autoutilitare care ne permit deplasarea operativa oriunde in tara
Intrucat tehnologia este de ultima ora, preturile noastre de executie si intretinere sunt mici. De exemplu, intretinerea standard a suprafetelor cu gazon ajunge la 0,04 Eur/mp, iar o lucrare de instalare gazon poate ajunge, in functie de variabilele actuale de pe teren, la 0,8 Eur/mp. In plus, suntem importatori directi ai plantelor utilizate, in incercarea de a mentine costurile la nivele cat mai reduse.

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant. Va rugam sa contactati cativa dintre clientii nostri, fosti si actuali. Ei pot vorbi mai bine despre munca noastra:
1. WIESSMAN Romania
2. METRO ROM INVEST
3. INA SCHAEFFLER
4. ARDEALUL SRL Covasna

/Clients/Sumarplant/Images/antet-sumar-plant.jpg
/Clients/Sumarplant/Images/amenajare-gradina-sumar-1.jpg

/Clients/Sumarplant/Images/fantana-arteziana-sumar.jpg
/Clients/Sumarplant/Images/amenajare-gradina-sumar-2.jpg

/Clients/Sumarplant/Images/amenajare-gradina-sumar-3.jpg

 click pe poze pentru detalii

SUMARPLANT

500135 Brasov

Str. Bujorului 25

Tel./fax.: 0268 314529; Mobil: 0723 496742

E-mail: office@sumarplant.ro

Web: www.sumarplant.ro