Don Prod Impex S.R.L.

          Societatea DON Prod Impex a fost infiintata in anul 1991, avand o vasta experienta in ceea ce priveste materialele de constructii pentru acoperisuri.
          In timp, firma s-a dezvoltat, iar activitatea sa a devenit specializata pe comercializarea de materiale pentru acoperisuri si mansarde. Astfel a inceput colaborarea cu Rova, lider slovac de piata in domeniul fabricarii de tigle metalice.
          Pe langa serviciile de o calitate superioara, firma va pune la dispozitie specialisti constructori care realizeaza orice tip de acoperis cu toata grija si priceperea, ca si cum ar lucra pentru propriul lor acoperis.
          Dintre produsele comercializate amintim:
- Tabla de tip ROVA, profilata din tabla de otel, zincata pe ambele parti si imbracata in pelicula protectoare de poliester si lac (lacoplast), din tabal de aluminiu protejata cu lacoplast, respectiv din tabal de cupru denumita Cuprila.
- Fereastra FAKRO, cu o suprafata vitrata cu pana la 6% mai mare in comparatie cu alte ferestre de mansarda de dimensiuni asemanatoare. Aceasta permite luminarea mai buna a incaperilor.
- Fereastra FTP-W, o fereastra cu articulare mediana, ideala pentru incaperi cu umiditate ridicata cum ar fi: bucatarii sau bai.
- Fereastra Atic, ce asigura mai multa lumina in interiorul mansardei si mareste campul vizual.
          Astfel, prin produse deosebite si servicii profesioniste, Don Prod doreste sa fie alaturi de clienti, mentinand ridicata stacheta calitatii in tot ceea ce ofera sau vor oferi pe viitor.

 

/Clients/Don-Prod/poza-1.jpg
/Clients/Don-Prod/poza-2.jpg

/Clients/Don-Prod/poza-3.jpg
/Clients/Don-Prod/poza-4.jpg

 click pe poze pentru detalii

Don Prod Impex S.R.L.

Cluj-Napoca                                                                 Persoana de contact  - Condor Ioan
Str. Romulus Vuia (fosta Masinistilor), nr. 82
Tel: 0264/437.907
Mobil: 0744/503.244
Email: condor@don-acoperisuri.ro
Web: www.don-acoperisuri.ro