SC DRAGUS SRL

Sisteme de incalzire cu panouri radiante


Incalzirea obisnuita cu apa calda,cu gaz sau cu curent electric degaja caldura in principal prin convectie-suprafete fierbinti degaja energie termica prin conducte termice in aerul din incapere –si doar intr-o mica masura prin radiatie termica.Cota parte de radiatie termica este totusi decisiva pentru temperature din incapere .Astfel ,din punct de vedere fizic ,confortul sobelor de teracota este determinat de o cota mare de radiatie termica – unda de caldura comparabila cu cea a  panourilor termoradiante.


Principiul   de functionare a panourilor termo-radiante

Undele termice trannsmit energia termica direct (imediat) si fara pierderi la transport catre toate corpurile solide din zona. Temperatura optima a spatiului se obtine prin temperatura de suprafata a materialelor inconjuratoare si a obiectelor de instalatii din incapere . “Vinovatul pentru pierderi”, in cazul sistemelor termice obisnuite - conductele, tevile de apa , camera cazanelor , camine, convectoare , puturi de aerisire- dispar in adevaratul sens al cuvantului si astfel , se poate economisi de trei ori , si anume la :

Costurile pentru energie
Costurile de instalatii
Costurile pentru reparatii si pentru revizii


Confort termic  si amenajare  decorativa a spatiului
                                                     
Instalarea elementelor de incalzire este foarte simpla si poate fi aleasa optim pentru orice spatiu individual . Se preteaza in aceeasi masura pentru spatii private,cladiri publice – de la aeroporturi , spitale , banci , hoteluri , cabinete medicale  si pana la muzee , pentru birouri sau spatii de productie – de la sere si pana la spatii sterile fara praf . Amplasarea se poate face pur si simplu dupa principii practice , rationale , sau se pot interpune si accente individuale , creative de decoruri .

Transmiterea imediata a energiei termice , permite o reglare directa , cu economie de energie si o adaptare atat la conditiile schimbatoare interne sau externe , ca de exemplu temperatura exterioara , razele de soare si caldura de la iluminare. Reglarea se face prin termostate de interior obisnuite  .


CLIMA DIN INCAPERE
 
Se simte “caldura sobei de teracota”

Fara pierdere de oxigen sau umiditate a aerului.
Fara stratificare a caldurii

Igienic , fara ridicarea prafului (pentru clinici , spitale , atmosfera sterila )

Pereti uscati , indeparteaza ciuperca de mucegai

Fara smog electric.

/Clients/Dragus/Images/dragus.jpg
/Clients/Dragus/Images/samples.jpg

/Clients/Dragus/Images/living.jpg
/Clients/Dragus/Images/baie.jpg

/Clients/Dragus/Images/lounge.jpg
/Clients/Dragus/Images/dormitor.jpg

 click pe poze pentru detalii

SC DRAGUS SRL

SC DRAGUS SRL
Str. G. Garibaldi nr. 18
Tel/Fax 0040 (0)264420456
Mobil 0040 (0)744609105
Mail : office@dragus.net
Web: www.dragus.net