D&C Consulting

D & C Consulting SRL este o agentie imobiliara specializata exclusiv, pentru zona judetului Cluj, ofertele noastre adresandu-se atat cumparatorilor de loturi individuale cat si investitorilor prin terenurile de suprafete si valori mari.


- Consultanta imobiliara
- Asistenta pentru investitii
- Intermedieri in tranzactii imobiliare
- Asistenta juridica
- Evaluarea reala a proprietatilor
- Rapiditate si siguranta in intocmirea actelor

Piata imobiliara din Cluj a capatat dinamism si este caracterizata prin tranzactii avantajoase in ceea ce privesc investitiile cu risc minim. Valorile de baza ale modelului nostru de afaceri sunt si vor fi, corectitudine si increderea reciproca fara de care nu se poate construi nimic. Pe acest fundament am alcatuit o echipa gata sa va reprezinte interesele cu maxima eficienta si economie de timp punandu-va la dispozitie experienta noastra in materie de investitii si negocieri imobiliare

Oferirea de solutii imobiliare care sa corespunda personalizat, nevoilor clientilor nostrii, pornind de la o abordare rapida si eficienta, bazata totodata pe construirea unei relatii de consiliere profesionala. Ne implicam atat in proiecte de dezvoltare regionala cat si in proiecte investitionale de anvergura cum ar fi: centre comerciale, complexe rezidentiale. Punem accent pe o permanenta si continua fidelizare a clientilor nostrii venind in intampinarea necesitatilor si solicitarilor acestora.


Prin experienta acumulata, indiferent daca sunteti pentru prima data in situatia achizitionarii sau vanzarii unui imobil ori sunteti un investitor experimentat, noi, reprezentam o alegere potrivita si impreuna construim solutii personalizate pentru fiecare. Suntem aici pentru a va asista in luarea unei decizii imobiliare bine informate - de la alegerea unei proprietati, ofertare, negociere, la informatii de domeniul financiar (obtinere de credite imobiliare, cote de impozitare), publicitate imobiliara.


/Clients/D-&-C-Consulting/Images/casa-consulting.jpg
Casa
/Clients/D-&-C-Consulting/Images/conac-3.jpg
Conac

/Clients/D-&-C-Consulting/Images/Teren-Corus.JPG
Teren
/Clients/D-&-C-Consulting/Images/conac-6.JPG

 click pe poze pentru detalii

D&C Consulting

Cluj-Napoca, Str. Samuil Micu, nr. 1A, Apt.2
Tel./Fax: 0264 430031; Mobil: 0723 249551, 0745 236911
E-mail: jeninilos@yahoo.com
Web: www.top-casa.ro