Axelen

Piata materialelor pentru amenajari si decoratiuni interioare este una foarte dinamica.
In acest sens firma Axelen va propune solutii elegante de modernizare sau decorare a spatiului interior la un raport bun calitate – pret : folie autoadeziva d-c-fix - imitatie furnir, marmura, vitraliu; tapet rasch - lavabil si superlavabil, tapet pentru copii, tapet imprimabil digital; covorase de baie din spuma pvc – friedola si d-c-fix floor, decupaje - covorase de baie cu sau fara ventuze; tavane si baghete decor din polistiren - homestrar, material antiderapant din pvc pentru covoare; folie de protectie solara si UV si folie antiefractie pentru geamuri si vitrine - opal.
Firma Axelen reprezinta pe piata romaneasca nume de prestigiu ale  producatorilor germani, cum ar fi: Konrad Hornschuch ag, Friedola Holzapfel gmbh, Sachex gmbh, Wunderlich Textilien, Rasch Tapeten, Haverkamp gmbh.

 
Folii autoadezive d-c-fix
Folii din PVC cu adeziv repozabil, care imita lemnul, marmura, vitraliile, usor de utilizat la decorari si amenajari interioare.
Se recomanda pentru rapiditatea si versatilitatea realizarii decoratiunilor, a mobilierului, vitrinelor si al aplicatiilor tip “hobby”.
Solutie rapida si ieftina, la indemana tuturor, pentru reconditionarea corpurilor vechi de mobila si a usilor de apartament.

 

/Clients/Axelen/Images/folie-autoadeziva.jpg
folie autoadeziva
/Clients/Axelen/Images/covoras-de-baie.jpg
covoras de baie

/Clients/Axelen/Images/tavan-decor-1.jpg
tavan decor
/Clients/Axelen/Images/folie-protectie-solara.jpg
folie protectie solara

 click pe poze pentru detalii

Axelen

Covorase de baie si decupaje
Covorasele, fiind placute la atingere, sunt produsele ideale pentru acoperit pardoseli reci din bai, piscine, sali de fitness, camere pentru copii, terase, holuri, bucatarii etc.
Decupajele sunt disponibile intr-o mare varietate de culori si desene, sub diferite forme, prevazute sau nu cu sistem antiderapant cu ventuze.
O solutie contra alunecarii covoarelor si al mochetelor mici va putem oferi prin suportul antiderapant din spuma moale de PVC.

Tavan decor, baghete, colturi si rozete
Puteti alege diferite modele pe fond alb, mat sau sidefat, sau imitatie de lemn.
Placile de tavan decorative se aplica pe tencuiala, beton sau lemn, prin lipire cu adeziv pentru polistiren. Placile albe mate pot fi zugravite cu vopsele pe baza de apa.
Baghetele sunt de diferite latimi, simple sau cu model, albe, colorate sau imitatie lemn.
Combinatiile cu colturi si rozete ofera incaperilor un decor unic si personal.

Folii protectie solara, UV si antiefractie
Foliile sunt de culoare gri, inchis sau deschis, cu efect de oglinda sau transparente.
Avantajul principal in utilizarea acestor folii este faptul ca se comporta ca niste bariere termice, in functie de sezon. Pe timp de vara reduc caldura solara si radiatia, astfel incat in incaperile unde foliile solare sunt aplicate se constata o scadere a temperaturii cu 3-7ºC. Pe timp de iarna folia solara opreste pierderea caldurii din interiorul incaperilor.
Foliile retin cioburile in cazul evenimentelor neprevazute de spargere al geamurilor ce ar putea afecta viata si integritatea corporala a persoanelor aflate in apropiere.
Deasemenea, structura speciala a foliilor Opal filtreaza componenta UV a spectrului solar (blocheaza pana la 99% din efectul daunator al razelor UV), oprind decolorarea materialelor sau a obiectelor expuse în vitrine si la ferestre sau aflate in apropierea acestora.

SC Axelen Impex SRL
Cluj Napoca  400 046, Str. Traian nr. 86 – 88
Tel.: 0264 590 633, Fax: 0264 432 483
Tel.: 0364 401 783, Mobil: 0740 077 232

Magazin de prezentare “VERLA - COLOR PLUS”
Cluj Napoca, Str. Horea nr. 6
Tel: 0264 432 722, 0364 401 746

“Show Room”  Bucuresti
Str. Mieilor nr. 10, Sect. 2
Tel.: 021 326 46 40, 031 405 79 13
Fax: 021 326 46 50, mobil: 0745 641 226

E-mail: info@axelen.ro
Web: www.axelen.ro