Air Conf Biro

          S.C. AIR CONF BIRO S.R.L. societate constituita in anul 2001, are ca obiect de activitate executia unei game largi de piese de ventilatie si cosuri de fum. Beneficiarii nostri sunt formati atat din persoane fizice, cat si societati antreprenoare de lucrari in constructii si instalatii.
          De la inceputul activitatii noastre, cea mai mare atentie este acordata executarii produselor de cea mai inalta calitate si respectarea termenelor de livrare. Experienta personalului combinata cu dotarea de ultima ora ne ajuta in realizarea obiectivelor propuse. Societatea este dotata cu o varietate larga de masini pentru efectuarea operatiilor complexe in domeniul prelucrarii tablelor. 
          Baza noastra de productie este situata pe o suprafata de 1.800 mp, din care atelierele de productie, birourile si anexele sociale ocupa o suprafata de 780 mp.
          Executam comenzi de serie mare si unicate in functie de cerintele beneficiarului, piese specializate a caror configuratie se poate stabili doar la executia instalatiilor de ventilatie si climatizare pe santierele de montaj.
          Paleta de produse cuprinde toate fitingurile si tubulaturile pentru instalatii. Cu sectiune rotunda de la: conectori de tubulatura la coturi, ramificatii, reductii clapete de reglaj a debitului. Linia de productie de tubulatura rectangulara ne permite executia acestor tubulaturi utilizand elemente de imbinare tip: euro profil.
          Executia cosurilor de fum cuprinde dimensiunile de la 150 mm pana la 550 mm. Aceste produse se executa conform proiectelor si cerintelor de calitate solicitate de beneficiar.

  

/Clients/Air-Conf/Images/cosuri-fum-air-1.jpg
/Clients/Air-Conf/Images/cosuri-fum-air-2.jpg

 click pe poze pentru detalii

Air Conf Biro

Cluj-Napoca, Str. Barbu Lautaru nr. 14
 
Tel/fax: 0264 403172

Mobil: 0724 046288, 0745 603516

E-mail: acb@airconf.ro

Web: www.airconf.ro